Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Δελτίο Τύπου του Συνδυασμού ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για την ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ






Αργοστόλι 8-11-2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής των Δημοτικών Εκλογών ανέδειξε τον συνδυασμό μας ΝΙΚΗΤΗ.
Ευχαριστούμε μέσα από την ψυχή μας τους πολίτες της Κεφαλονιάς που μας ψήφισαν.
Ευχαριστούμε τα μέλη του ψηφοδελτίου μας που έδωσαν τον αγώνα της εκλογικής μάχης με ήθος και
αξιοπρέπεια. Ο αγώνας μας συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί με μεγάλη ΝΙΚΗ την ερχόμενη Κυριακή.
Συγχαίρουμε τους συνδυασμούς του κ. Μιχαλάτου και του κ. Γκισγκίνη για τον δικό τους αγώνα. Τους καλούμε να δώσουμε μαζί τη μάχη για την Κεφαλονιά που ονειρευόμαστε.
Πεποίθησή μας είναι ότι στις 14 Νοέμβρη η τοπική κοινωνία θα αποφασίσει ποιός είναι ο Ικανότερος να διοικήσει τον τόπο μας από το πόστο του Δημάρχου Κεφαλονιάς.
Ο Νέος Δήμος έχει να διαχειριστεί και να επιδιώξει την ανάπτυξη του Νησιού μας στις δύσκολες συνθήκες που περνάει ο τόπος μας. Ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς πρέπει να έχει την Γνώση, την Εμπειρία και την αποδεδειγμένη Δύναμη να ανταπεξέλθει στο δύσκολο έργο που καλείται να επιτελέσει.
Βασικό και ίσως μοναδικό κριτήριο της κοινωνίας είναι να εκλεγεί ο καλύτερος.Αυτός που έχει Πρόγραμμα, Θέσεις, Προτάσεις και Ικανότητα.
Οι φανφάρες, οι υποσχέσεις και τα κούφια λόγια αποδεικνύεται ότι δεν πιάνουν τόπο. Ο παλαιοκομματισμός είναι «προσόν» που η κοινωνία σήμερα απαξιώνει και καταδικάζει.
Καλούμε για μία ακόμη φορά τον κ. Παρίση σε Ανοιχτό Δημόσιο Διάλογο στην έδρα του κάθε δήμου προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους πολίτες να διαμορφώσουν την τελική τους άποψη και να κρίνουν και τους δύο μας.
Ευελπιστούμε ότι τουλάχιστον την ύστατη ώρα ο κ. Παρίσης δεν θα φυγομαχήσει !!
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου