Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΣΠΥΡΟΥ ΔΙΟΝ. ΜΑΤΙΑΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ


Αγαπητή Κεφαλλονίτισσα, Αγαπητέ Κεφαλλονίτη,
Με το παρόν κείμενο θέλω να σας γνωστοποιήσω ότι θέτω υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ», με επικεφαλής το Μάρκο Κοτσιλίνη. Είναι πρώτη φορά που αποφασίζω να συμμετάσχω ενεργά στα κοινά του τόπου μας. Η απόφαση αυτή όμως δεν μου ήταν καθόλου εύκολη. Διανύουμε μια εποχή, κατά την οποία οι πολιτικοί κατηγορούνται, πολλές φορές δικαίως, για τα δεινά που μαστίζουν τη χώρα μας. Προσωπικά δεν είμαι και δεν αισθάνομαι επαγγελματίας πολιτικός.
Για την υποψηφιότητα μου, καταλυτικό ρόλο διαδραμάτισε η αγάπη μου για τους συμπολίτες μου και τον τόπο μου, την Κεφαλονιά. Οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις με κράτησαν επί σειρά ετών μακριά από το αγαπημένο μας νησί. Σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρέθηκα ποτέ δε σταμάτησα να ενημερώνομαι για την πρόοδο του νησιού μας. Ποτέ δε σταμάτησα να ενδιαφέρομαι για την Κεφαλονιά. Πάντοτε αγωνιζόμουν, με όσα μέσα διέθετα για την πρόοδο και την ευημερία της. Πάντοτε κατέβαλλα προσπάθειες να μετατραπεί η Κεφαλονιά σε τόπο βιώσιμο, σε πατρίδα που δεν διώχνει τα παιδιά της, αλλά αντίθετα τα «αγκαλιάζει» και τους προσφέρει δυνατότητες να ζήσουν κοντά της. Πάντοτε επιχειρούσα να διατηρήσω και να μεταδώσω την πλούσια πολιτισμική κληρονομιά μας, η οποία με έκανε υπερήφανο ως Κεφαλλονίτη.
Αποφασίζω να θέσω υποψηφιότητα στα κοινά της ιδιαίτερης πατρίδας μας, επειδή με εμπνέει και η προσωπικότητα του υποψήφιου Δημάρχου Κεφαλονιάς, Μάρκου Κοτσιλίνη, την πορεία του οποίου, στα πολιτικά δρώμενα του τόπου μας, παρακολουθώ εδώ και χρόνια. Ο Μάρκος Κοτσιλίνης έχει σφυρηλατήσει την πολιτική του προσωπικότητα με ήθος και αρχές. Έχει υπηρετήσει επάξια την τοπική αυτοδιοίκηση με εργατικότητα και γνώσεις ενώ παράλληλα έχει αποκτήσει πολύτιμη διοικητική εμπειρία. Ο Μάρκος Κοτσιλίνης απεχθάνεται τις πελατειακές σχέσεις, απέχει από τη ρουσφετολογία, μάχεται για την αξιοκρατία, δεσμεύεται υπέρ της πολιτικής διαφάνειας και αξιοποιεί τη θέση του για να εξυπηρετήσει το συμφέρον ολόκληρης της Κεφαλονιάς.
Αγαπητές συνδημότισσες και συνδημότες,
Σε μια πραγματικά πολύ δύσκολη περίοδο, συμπορεύομαι με το Μάρκο Κοτσιλίνη, σε αυτό τον αγώνα για τη διεκδίκηση του Δήμου Κεφαλονιάς, γιατί πιστεύω ότι, η εκλογή του ως Δημάρχου Κεφαλονιάς, είναι ανάγκη, γιατί προασπίζει τα συμφέροντα του νησιού μας.
Ζητώ λοιπόν τη ψήφο σας, για πρώτη φορά, για να αντιμετωπίσουμε, μαζί με το Μάρκο Κοτσιλίνη, πρακτικές δυσχέρειες της καθημερινότητας του Δήμου μας, μέσω μιας κοινωνικής και ανθρώπινης πολιτικής
Ζητώ την ψήφο σας, και δεσμεύομαι ότι μέσω αυτής θα υπηρετήσω τους συνδημότες μου Κεφαλλονίτες με ειλικρίνεια, ακεραιότητα, αφοσίωση και πάνω από όλα με ανθρωπιά.
Ζητώ την ψήφο σας, γιατί θέλω να δώσω τη μάχη από την πρώτη γραμμή, όχι για να εξυπηρετήσω προσωπικά συμφέροντα και φιλοδοξίες, αλλά για να συμβάλω με τις αξίες και τις αρχές μου στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ της πολυαγαπημένης μας ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ.
Σπύρος Διον. Ματιάτος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Αξιωματικός ε. α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου