Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Συνάντηση Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, με τον Δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο

 


Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Αργοστολίου

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αργοστολίου

Χθες  9 Νοεμβρίου ο γραμματέας της Συντονιστικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής Αργοστολίου Χρήστος  Θεοδωρακάτος μαζί με το μέλος της συντονιστικής  Χριστίνα Μπίρμπα συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Αργοστολίου κύριο Θεόφιλο Μιχαλάτο.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα κάτωθι:

·         Κυκλοφοριακό και συγκεκριμένο ωράριο φόρτωσης και εκφόρτωσης στους κεντρικούς δρόμους της πόλης συμπεριλαμβανόμενης της  κεντρικής πλατείας Βαλλιάνου

·         Δημοτική Συγκοινωνία

·         Φωτισμός στο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ

·         Πορεία υλοποιήσεις του ανοικτού Δημοτικού θεάτρου, μουσείου Σκλάβου καθώς και την λειτουργιά δημοτικής βιβλιοθήκης.

·         Πολιτιστικές εκδηλώσεις κατά την χειμερινή περίοδο

·         Ανέγερση καινούργιας πτέρυγας στο πρώτο δημοτικό σχολειό Αργοστολίου

·         Έργα οδοποιίας στα χωριά Τρωϊαννάτων και Βλαχάτων

·         Προβλήματα καθημερινότητας!

 

Ο Δήμαρχος άκουσε με προσοχή τα ζητήματα που τέθηκαν και στο επόμενο διάστημα μαζί με τις αρμόδιες υπηρεσίες θα εργαστούν για την επίλυση τους.

Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει διαχρονικά την Τοπική Αυτοδιοίκηση , επιδιώκει την αυτονομία της, την οικονομική της αυτοτέλεια με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών!

Ο γραμματέας της Συντονιστικής ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής Αργοστολίου

Θεοδωρακάτος Χρήστος

Τηλεβόας Κεφαλονιάς:  Πολλή σωστή ενέργεια από την ΤΟ του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, να συναντηθεί με το Δήμαρχο κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο και να συζητήσουν σοβαρά θέματα του Δήμου.  Η ενέργειά τους αυτή, πρέπει  να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και για τις άλλες πολιτικές παρατάξεις, αλλά και για τις δημοτικές παρατάξεις και για όλους τους φορείς. Οι πολιτισμένες συζητήσεις, για θέματα που αφορούν το δήμο και τους δημότες, είναι καλό να γίνονται γιατί βοηθούν στην επίλυση τους.     Μπροστά στην πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας, δεν πρέπει να μας χωρίζει τίποτα. 

Από την άλλη πλευρά, ο Δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος, είναι προσιτός και ανοιχτός σε συναντήσεις και συζητήσεις με τα πολιτικά  κώματα, τοπικούς φορείς, με συλλόγους, με σωματεία, αλλά και με τους απλούς πολίτες.  Επίσης, δίνει μεγάλη προσοχή στα θέματα του τίθενται και πάντοτε προσπαθεί για την επίλυσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου