Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

MYΝΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΠΑΝΟΥ


Ευχαριστώ όλους τους συμπολίτες μας που εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους τα ψηφοδέλτια του κινήματός μας, στην Περιφέρεια τον Ηλία Μπεριάτο και τον Συνδυασμό του «Ιόνιο Αρχιπέλαγος», και στον Δήμο τον Μάρκο Κοτσιλίνη και τον Συνδυασμό του «Νέα Εποχή για την Κεφαλονιά».
Οι απλοί πολίτες των νησιών μας στάθηκαν δίπλα στα ψηφοδέλτια του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τα τίμησαν με την ψήφο τους ανιδιοτελώς, παραμερίζοντας τυχόν πικρίες. Λειτούργησαν με γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας σε ένα δύσκολο μάλιστα πολιτικό σκηνικό, και σε μια δύσκολη πολιτική συγκυρία.
Σε όλους αυτούς τους πολίτες αξίζουν συγχαρητήρια για τον ωραίο αγώνα
που έδωσαν, κάτω από αντίξοες συνθήκες.
Φυσικά το ίδιο δεν ισχύει για κάποιους που με την στάση τους και τις πρακτικές τους λειτούργησαν ρεβανσιστικά, και με γνώμονα τις προσωπικές τους φιλοδοξίες.
Η κοινωνία των νησιών μας όμως έχει και ικανότητα και γνώση και ξέρει να απομονώνει τέτοιου είδους στοιχεία με τον δικό της τρόπο, όπως έχει πράξει κατά επανάληψη στο παρελθόν.
Και αυτό θα πράξει.
Συγχαίρω τον κύριο Σπύρου και τον κύριο Παρίση και τους εύχομαι να επιτύχουν στο έργο τους.
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ως το κόμμα που δημιούργησε τον Καλλικράτη σέβεται την λαϊκή ετυμηγορία και θα στηρίξει τις προσπάθειες των νεοεκλεγμένων οργάνων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση προς όφελος των πολιτών.
Ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κεφαλονιάς– Ιθάκης
Δημήτρης Σπανός


Αγαπητέ σύντροφε Δημήτρη
Πιστεύω ότι ήλθε η ώρα να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους. Ο ρεβανσισμός και οι προσωπικές φιλοδοξίες που οδήγησαν στην προδοσία έχουν ονοματεπώνυμο. Και δεν θα με πείραζε τόσο αν είχαν προδώσει μόνο το ΠΑΣΟΚ, εξ άλλου το έχουμε συνηθίσει. Με πειράζει που αυτή τη φορά πρόδωσαν τη Κεφαλονιά και τους Κεφαλονίτες. Ποιος τους έδωσε αυτό το δικαίωμα; Ποιος επιτέλους τους ανέχεται; Όποιος και να είναι αυτός δεν μας ενδιαφέρει. Φτάνει πια η συγκάλυψη. Ο απλός ψηφοφόρος που βρίσκετε πάντα δίπλα στο ΠΑΣΟΚ, ΑΠΑΙΤΕΙ να μάθει όλη την αλήθεια.
Σπύρος Ματιάτος
Μέλος ΠΑΣΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου