Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ: Ένα μεγάλο ευχαριστώ......μέσα από την καρδιά μας ! ! ! ! !


Οι Εθελοντές Σαμαρείτες και ιδιαιτέρως εγώ προσωπικά, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την κ. Ελπίδα Κατσαϊτη για την πολυτιμότατη βοήθεια και αρωγή της στο Τμήμα μας.

Γνωρίζω ότι η δημοσιοποίηση του ονόματος της θα φέρει την ίδια σε άβολη θέση, λόγω του ότι η ίδια μας ζήτησε να μην το ανακοινώσουμε.


Όμως λόγω των δύσκολων καιρών που διανύουμε είμαστε υποχρεωμένοι να το πράξουμε για να αποδείξουμε ότι υπάρχουν συνάνθρωποι μας με υψηλό το αίσθημα της προσφοράς.

 Η πολύ καλή μας φίλη Ελπίδα, προσέφερε στο Τμήμα μας ένα τετράσπαστο φορείο, το οποίο ήταν απόλυτα αναγκαίο για  ουσιαστικότερες και απολετεσματικότερες από πλευράς μας προσφερόμενες υπηρεσίες.

Το φορείο καλύπτει όλες τις απαραίτητες διεθνής προδιαγραφές και με την απόκτηση του καλύπτουμε το δύσκολο κομμάτι της μεταφοράς ασθενών η τραυματιών.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε να βρεθούν και άλλοι συμπολίτες μας οι οποίοι θα θελήσουν να μας ενισχύσουν με εξοπλισμό, που τόσο έχουμε ανάγκη.

Άλλωστε έχουμε ανακοινώσει πως δεν ζητάμε οικονομική ενίσχυση, αλλά μόνο υλική και πρωτίστως την ηθική σας συμπαράσταση.

Χαράλαμπος Μοσχόπουλος
Αρχηγός Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών
& Ναυαγοσωστών Κεφαλληνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου