Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Ο κ Δήμαρχος αναβάλει συζήτηση θέματος λόγω προχειρότητας εισήγησης Αντιδημάρχου του

Εξελέγη σήμερα  ο κ Μάκης Αλυσανδράτος, στη δεύτερη ψηφοφορία του  ΔΣ του Δήμου Κεφαλλονιάς, για τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης.  Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου άρχισε στις 12:00 μμ, και συνεχίζεται ακόμη και τώρα.  Προβλέπεται ότι θα συνεχισθεί για αρκετές ώρες ακόμη, αφού μέχρι τώρα συζητούνται θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης.   
Την δυσφορία  του Δημάρχου κ. Αλέξανδρου Παρίση, προκάλεσε η προχειρότητα της
εισήγησης του Αντιδημάρχου κ. Πυλαρινού σχετικά με τις προσλήψεις του εποχιακού προσωπικού, μετά τις εύστοχες παρατηρήσεις και ερωτήσεις του επικεφαλής του συνδυασμού Νέα Εποχή  για την Κεφαλλονιά, κ. Μάρκου Κοτσιλίνη. Ο κ Κοτσιλίνης, ήταν  πολύ ενήμερος και γνώστης του συγκεκριμένου  θέματος, όπως και γενικά  σε όλες τις τοποθετήσεις του δείχνει ότι πηγαίνει πολύ καλά προετοιμασμένος.  Ο κ Δήμαρχος με προσωπική του παρέμβαση ματαίωσε τη συζήτηση αναβάλλοντας τη για τη Δευτέρα 28/2/2011.
Στην συνεδρίαση παρευρέθη και ο Βουλευτής του νομού μας κ. Σπύρος Μοσχόπουλος, ο οποίος ζήτησε από το Δ. Σ,. την απόφασή του σχετικά με την αντικατάσταση του ξύλου με αλουμίνιο,  σε πόρτες και παράθυρα, στους παραδοσιακούς οικισμούς του νησιού μας,  που του είναι απαραίτητη για να προωθήσει νομοσχέδιο το οποίο επεξεργάζεται.  Και το Δημοτικό συμβούλιο συνεχίζεται…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου