Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012

Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ ΑΣΧΗΜΟΝΟΥΝ


Οι δηλώσεις του επικεφαλής του Τομέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, κ. Γιάννη Δατσέρη, διορισμένου από τον Πρόεδρο, δημιουργούν μείζον πολιτικό θέμα.

Αφού το μίκρυναν, αφού επικοινωνιακά το εξέθεσαν, αφού το απαξίωσαν, τώρα το χαρακτηρίζουν και φούσκα!
Όποιοι έχουν την αντίληψη ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν φούσκα της μεταπολίτευσης είναι αδύνατο να έχουν σχέση με το ίδιο.
Όποιοι μπερδεύουν τα κινήματα με τις φούσκες, όποιοι προσβάλλουν την πολιτική ιστορία του ΠΑΣΟΚ, όποιοι δεν μπορούν να αντιληφθούν το μέγεθος της απαξίωσης που οι ίδιοι καλλιεργούν, είναι τουλάχιστον ανιστόρητοι, επικίνδυνοι και άξιοι χλευασμού.
Φούσκα δεν ήταν το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα, του Γεννηματά, της Μελίνας, του Αλευρά, και τόσων άλλων, την ιστορική μνήμη των οποίων προσβάλλουν.
Φούσκα δεν ήταν το ΠΑΣΟΚ των μεγάλων κοινωνικών κατακτήσεων , του ΕΣΥ, της Αυτοδιοίκησης, της θεσμικής «επανάστασης», της περήφανης εξωτερικής πολιτικής που έτσι εύκολα απαξιώνουν.
Φούσκα είναι το ΠΑΣΟΚ των ολίγων, το ΠΑΣΟΚ της ήττας, το ΠΑΣΟΚ των «κολλητών», το ΠΑΣΟΚ του κοινοβουλευτικού ευτελισμού, το ΠΑΣΟΚ των δεξιών πολιτικών, που σήμερα ο ίδιος υπηρετεί.
Αλήθεια πόσο μισεί άραγε το ΠΑΣΟΚ;
Αλήθεια ποιών τα συμφέροντα υπηρετεί;
Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ οφείλει να πάρει θέση και να απαντήσει σε αυτή την προσβολή της ιστορίας του κινήματος.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου