Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Η ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΕΚΣΦΕΝΔΟΝΙΖΕΙ Ο κ. ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ



ΔΗΚΚΙ - Σοσιαλιστική Αριστερά
 
Είναι γνωστό ότι ο κ. Μιχελάκης έχει καταληφθεί από ντελίριουμ εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του αντιμνημονιακού πόλου. Για να φθάσει όμως μέχρι το σημείο να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΔΗΚΚΙ για αντάρτικα πόλεων και ένοπλο αγώνα! μόνο μια λογική εξήγηση μπορεί να υπάρξει:



Προφανώς οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών περιέχουν πολύ άσχημα μαντάτα για το κόμμα του και του προκαλούν ακόμη μεγαλύτερο σοκ. Σοκ κατά πολύ ισχυρότερο και από το «σοκ και δέος» που εμπεριέχει το πρόγραμμα του κόμματός του για τον Ελληνικό λαό.

Έλεος κ. Μιχελάκη, ξεπεράσατε ακόμη και την αλήστου μνήμης περίοδο Μητσοτάκη όπου εκσφενδονίζετο μαζικά και προς πάσα κατεύθυνση η λάσπη περί τρομοκρατίας. Τότε θάπρεπε να ήσασταν εκπρόσωπος, θα είχατε διαπρέψει, τώρα με τα μνημόνια, τις δανειακές συμβάσεις, το Αγγλικό δίκαιο κ.ά. δεν υπάρχουν πλέον αφελείς σε αυτόν τον τόπο για να «τσιμπήσουν». Αντίθετα υπάρχουν πολλοί, πάρα πολλοί, υποψιασμένοι ποίτες και σε αυτούς, για πολλοστή φορά, αποκαλύπτεσθαι. Σε βάρος σας επιστρέφει όλη η λάσπη την οποία εκσφενδονίζεται.

Οι θέσεις του ΔΗΚΚΙ είναι χιλιοδιατυπωμένες και γνωστές και δεν επιδέχονται δεύτερη ανάγνωση. Γνωστά είναι και τα στελέχη του, όπως είναι γνωστό και το ότι ο Ιφικράτης Αμυράς δεν είχε, ούτε έχει οργανωτική σχέση με το ΔΗΚΚΙ. Αυτοπροτάσεις και συζητήσεις για την υποβολή υποψηφιοτήτων υπήρξαν πολλές. Είναι άλλο όμως η πρόταση και άλλο η απόφαση για να είναι κάποιος υποψήφιος και ο Ιφικράτης Αμυράς δεν ήταν υποψήφιος.

www.dikki.org  Καρόλου 28 Πλατ. Καραϊσκάκη τηλ. 2105234289      10-6-2011

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου