Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΩΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ


Στην  κατάμεστη από Κεφαλλονίτες αίθουσα «Μίκης Θεοδωράκης»  του Δήμου Αργυρούπολης έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Κεφαλλονιτών Αργυρούπολης και Νοτίων Προαστίων.
                                           Ο  Πρόεδρος του Συλλόγου  Γιώργος Κωνσταντάτος


                  Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Συλλόγου Κόβουν τη πίτα

                             Η πατριώτισσά μας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου                              

Η κοπή της πίτας συνδυάστηκε με μια Κεφαλλονίτικη μουσική βραδιά με τις φωνές των αδελφών Καραβιώτη και της παρέας τους.  
Οι αδελφοί Σπύρος και Γεράσιμος Καραβιώτη
 Ο ενθουσιασμός των παρευρισκομένων συμπατριωτών μας ήταν έκδηλος, αφού καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης συμμετείχαν τραγουδώντας τις καντάδες και τις αριέττες  της Πατρίδας μας.  Στο τέλος της εκδήλωσης ο κόσμος αποθέωσε τα μεγάλα αυτά ταλέντα με ένα παρατεταμένο  χειροκρότημα. 

                                        Οι αδελφοί Καραβιώτη και ο Πρόεδρος Γιώργος Κωνσταντάτος                                 
Άξιος συγχαρητηρίων είναι ο «Πυργισιάνος» νέος Πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Κωνσταντάτος και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που ετοίμασαν την πανέμορφη αυτή εκδήλωση και μας έστειλαν για δύο περίπου ώρες νοερά στην αγαπημένη μας Κεφαλλονιά. 

 Ο Πρόεδρος Γιώργος Κωνσταντάτος και Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου
Ο Πρόεδρος Γιώργος Κωνσταντάτος δήλωσε στον ΤΗΛΕΒΟΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ:
«Αγαπητοί  Συμπατριώτες,
Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους Καλή Χρονιά, με υγεία και ευτυχία και το 2011 να μας δώσει κουράγιο και δύναμη να αντέξουμε τις δυσκολίες που περνάει η χώρα μας.
Σαν νέος πρόεδρος του Συλλόγου Κεφαλλονιτών Αργυρούπολης στόχος μου αλλά και όλου του ΔΣ είναι η διατήρηση της Πολιτιστικής μας παράδοσης και μετάδοσης των εθίμων του τόπου μας σε όλο τον κόσμο. Η εκδήλωση μας για την κοπή της Πίτας μας , αγκαλιάστηκε από όλους τους πατριώτες και αυτό μας έδωσε κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο μας με περισσότερη όρεξη και μεράκι.
Καλή Χρόνια σε όλους».


 Ο Επικεφαλής της μείζoνος αντιπολίτευσης Ελληνικού-Αργυρούπολης 
Γιάννης Κωνσταντάτος Και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου

 Η Υφυπουργός Άννα Νταλάρα, και οι Δήμαρχοι  
Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασσόπουλος και Ελληνικού - Αργυρούπολης Χρήστος Κορτζίδης
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, από Κεφαλλονίτικου ενδιαφέροντος, η πατριώτισσά μας Αναπληρώτρια Υπουργός Εξωτερικών Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, και ο πατριώτης μας επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, επίσης η Υφυπουργός Εργασίας κ. Άννα Νταλάρα, ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Κορτζίδης Χρήστος, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Βαλασσόπουλος Βασίλης, όπως επίσης, παραβρέθηκαν,  πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι σωματείων, συλλόγων και άνθρωποι του πνεύματος και του καλλιτεχνικού χώρου. 
                                       


Ο πατριώτης μας επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος δήλωσε:
"Μεγάλα ταλέντα οι αδελφοί Καραβιώτη και δίκαια ο κόσμος τους αποθέωσε στο τέλος. Είχα χρόνια να δω τόσο πολύ κόσμο σε κοπή πίτας συλλόγου (επικρατούσε μέσα και έξω από την αίθουσα το αδιαχώρητο) και αυτό δείχνει πόσο ανάγκη έχουμε την ποιότ...ητα και την καλή μουσική . Ο πολιτισμός μας είναι πυξίδα για το μέλλον και ο μόνος τρόπος να βρούμε ξανά την ταυτότητα μας ως Έλληνες-και όχι ως Ρωμιοί που λανθασμένα είπε κάποιος ομιλητής-ως Έλληνες , Κρήτες Πόντιοι Ηπειρώτες κτλ και έτσι να πάρουμε ώθηση από το χθες για να κάνουμε ένα μεγάλο άλμα στο αύριο. Μπράβο στο σύλλογο μπράβο στους αδελφούς Καραβιώτη!".


Ο ΤΗΛΕΒΟΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ συγχαίρει τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γιώργο Κωνσταντάτο και το Διοικητικό Συμβούλιο για την ωραία εκδήλωση που ετοίμασαν και τους εύχεται καλό κουράριο και δύναμη ώστε να διατηρούν και να μεταδίδουν την πολιτιστική κληρονομιά και τα ήθη και τα έθιμα της αγαπημένης μας Πατρίδας της Κεφαλονιάς, σε μια δύσκολη πραγματικά εποχή, που οι πολιτιστικές αξίες συνεχώς εξανεμίζονται…

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ




1 σχόλιο:

  1. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΛΛΑ....ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΑΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΑΤΕ ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΟ ΜΕΛΙ.............ΟΙ ΚΕΦΑΛΟΝΗΤΕΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ Ο ΑΡΜΣΤΡΟΝΓΚ ΒΡΗΚΕ ΕΝΑΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΗ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΗ.ΓΙΑΥΤΟ ΑΣΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ.ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΡΑΤΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή