Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΕΣΤΡΟ ΔΙΟΝΥΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟ


Δύσκολες ώρες περνά ο κορυφαίος Κεφαλονίτης μαέστρος Διονύσης Αποστολάτος, στην εντατική του νοσοκομείου «Παπαδημητρίου» στα Μελίσσια Αττικής, με σοβαρό καρδιακό επεισόδιο.

Στο πλευρό του βρίσκεται η σύζυγος του Καίτη Αποστολάτου και η κόρη του.

Άξιος πολλών συγχαρητηρίων είναι ο Αντιδήμαρχος Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος που πάντοτε συμπαραστέκεται στο μαέστρο, τόσο από τη θέση που τώρα κατέχει, όσο και όταν ήταν Πρόεδρος στο Σύλλογο Κεφαλλονιτών Αργυρούπολης και Νοτίων Προαστίων. Και στην ουσία είναι αυτός που μας το γνωστοποίησε.

Είναι πολύ λυπηρό, για τον μεγάλο Κεφαλονίτη καλλιτέχνη, που έκανε γνωστή την Κεφαλονίτηκη Καντάδα και Αριέττα, που άφησε εποχή στη χωροδιακή μουσική, που δίδαξε σε πάνω από 6.000 μαθητές, που έγραψε 5.000 τραγούδια και που προσέφερε τα μέγιστα στον Ελληνικό πολιτισμό,
Μαέστρο κρατήσου μια μπόρα είναι θα περάσει. Είμαστε όλοι στο πλευρό σου. Θέλουμε να σε δούμε πάλι, πάνω στη σκηνή με τη μπαγκέτα σου να διευθύνεις τη χορωδία σου, αυτό που γνωρίζεις να κάνεις με τόσο πάθος, και να γαληνεύεις την ψυχή μας με τους υπέροχους μοναδικούς ήχους της Πατρίδας μας της Κεφαλονιάς.

Σπύρος Ματιάτος
Αντιπρόεδρος Κεφαλληνιακής Ένωσης Χαλανδρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου