Τρίτη, 3 Απριλίου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ Ν.Ε ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ.


Η Ν.Ε. Κεφαλονιάς & Ιθάκης του ΚΚΕ καταγγέλλει τον υφυπουργό Πολιτισμού κ. Πέτρο Αλιβιζάτο, ο οποίος σαν μέλος της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ – ΝΔ και μέχρι πρότινος του ΛΑΟΣ, προωθεί το ξεπούλημα στο Τραπεζάκι. Ο ίδιος παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του, ανοιχτά, ότι αναζητείται «επενδυτής» από το Ταμείο
Αποκρατικοποιήσεων και έχει το θράσος να δηλώνει ότι αυτό θα γίνει «επ’ ωφελεία της περιοχής και του Δημοσίου». Το πολιτικό προσωπικό της ΝΔ συναγωνίζεται εκείνο του ΠΑΣΟΚ, στην προσπάθεια να πείσει ότι δεν πρόκειται για «πώληση» αλλά για «αξιοποίηση»!!!

ΠΑΣΟΚ – ΝΔ και όλα τα αναχώματα που κινούνται στην τροχιά των συμφερόντων των μονοπωλίων είναι εχθροί των λαϊκών συμφερόντων. Δεν έχουν δισταγμό. Δεν τους επιβάλλει η τρόικα κάτι που δε θέλουν. Την ιδιωτικοποίηση της δημόσιας περιουσίας την πρεσβεύουν οι ίδιοι. Αυτή είναι η γραμμή της ανταγωνιστικής καπιταλιστικής οικονομίας και της ανάπτυξης των κερδών των επιχειρηματικών ομίλων. Μόνο η οργανωμένη αντίσταση μπορεί να βάλει φραγμό στη νέα λαίλαπα, μόνο η ισχυροποίηση του ΚΚΕ στις επικείμενες εκλογές μπορεί να σηματοδοτήσει την αντεπίθεση για να γίνουν τα φυσικά αγαθά και οι περιοχές ιδιαίτερου φυσικού κάλλους λαϊκή περιουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου