Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ


Μετά από πρόσκληση του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  κ. Πάνου Καμμένου, πραγματοποιήθηκε σήμερα 2 Απριλίου στα κεντρικά γραφεία του κόμματος συνάντηση με τον ανεξάρτητο βουλευτή Βοιωτίας κ. Μιχάλη Γιαννάκη.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο βουλευτής Βοιωτίας κ. Μιχάλης Γιαννάκης, εξέφρασε την πλήρη στήριξη του στις αρχές του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, όπως εκφράσθηκαν στην ιδρυτική διακήρυξη  και δήλωσε την ένταξη του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ εκφράζοντας  και την βούληση της Διοικούσας Επιτροπής  ευχαρίστησε τον Μιχάλη Γιαννάκη για την απόφαση του να ενταχθεί  στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και  του  ζήτησε λόγω της εμπειρίας του να αναλάβει την ευθύνη και την θέση του Γενικού Γραμματέα  του κόμματος  και του επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα.

Ο βουλευτής Βοιωτίας κ. Μιχάλης Γιαννάκης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κ. Πάνο Καμμένο, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του και αποδέχθηκε να δώσει τον εκλογικό αγώνα με όλες του τις δυνάμεις  για την επίτευξη των στόχων των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ τόσο στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Βοιωτία, όσο και σε όλη την Ελλάδα από την θέση του Γεν. Γραμματέα του κόμματος.

Λόγω των αυξημένων αρμοδιοτήτων που απορρέουν από τη θέση του Γεν. Γραμματέα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, οι δύο άνδρες συμφώνησαν ο πρώτος γραμματέας του κόμματος Μιχάλης Γιαννάκης, να καταλάβει τη 2η εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου