Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Ο “Αριστερός” Καμμένος και τα νέα τζάκια της γκροτέσκ Δεξίας!

“…από τον οχτρο προσέχω, από τον φίλο χάνω…” Μακρυγιάννης netakias. Ειμαι Δεξιός, αλλά όχι στραβός. Επειδή ο Καμμένος δεν θέλει να συνεργαστεί με τα κόμματα που έβαλαν την τζίφρα τους στο Μνημόνιο και την Υποδουλώση εβαφτίσθει . . .
“Αριστερός” ! Δηλαδή “Δεξιός” σημαίνει Μνημόνιο! 

Οχι πατρίδα! Οχι θεματοφύλακας της Δημοκρατίας! Αυτά . . . last year! Τώρα είσαι Δεξιός, μόνο αν το πει η…Μέρκελ κι η Συγγρού! 


Για να εξηγούμαι! Αλλό αντίπαλος στην Ιδεολογία, στην νοοτροπία, στις ιδέες όπως ο Γλέζος ή ο Μίκης ή η Κανέλη και…και… Ναι αντίπαλος! Στην Δημοκρατία υπάρχουν αντίπαλα κόμματα, πρωτη φορά το ακούτε; 

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής που νομιμοποίησε το ΚΚΕ δεν μεγάλωσε σε κολλεκτίβα, ούτε αγκαλία με τον Τρότσκι, ήταν ο δημιουργός της Γ’ Ελληνικής Δημοκρατίας! Ουτε όταν ο Αρχιεπίσκος (ένας ήταν!) επισκέφθηκε τον Περισσό και την Κουμουνδούρου έγινε, Αθεος οπαδός του Ιστορικού Υλισμού. Αλλό λοιπόν σεβαστός Aντίπαλος κι άλλο Εχθρός! Εχθρός της Πατρίδας! 

Ο Εχθρός μου! Αυτός που έκλεψε τα όνειρα μου! Ξεπούλησε τα παιδιά μου! H λεπίδα του ΔΝΤ δεν ξεχωρίζει πλευρές, όλους τους θερίζει! Το ΠΑΣΟΚ, το ΛΑΟΣ, η Ντόρα κι ο επίδοξος ηγέτης του μνημονίου Σαμαράς είναι ο Εχθρός. 

Με τον αντίπαλο θα διαφωνήσω, αλλά τον σέβομαι και στην Δημοκρατία, θα υπακούσω λαϊκη ετυμηγορία. Κάποιοι όμως την φοβούνται και για αυτό προσπαθούν να ξεθάψουν φαντάσματα στο 21 αιώνα. 

Δεν σας φταίει η Αριστερά κύριοι για τα χάλια σας, μόνοι σας υπογράψατε, μόνοι σας θα τα λουστείτε . Εδιωξαν τα τζάκια για να φέρουν …. νεα, αυτό ήταν η “νεα μεταπολίτευση” υιοι και κόρες συνταξιούχων πολιτικών, εκδοτών κι γκροτεσκ μετεγγραφών. 

Δεν φοβάστε την Αριστερα που κάνει την δουλειά της, τους Δεξιούς φοβάστε γιατί δεν κάνετε την δική σας ! 

Τέλος


--
ΣΕ ΒΛΕΠΩ!

Γιατί όποιος έχει μάτια...βλέπει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου