Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗ Ν.ΥΟΡΚΗ


Το κίνημα των «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» καθημερινά απλώνεται παντού, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, όπου υπάρχουν Έλληνες!

Το Σάββατο 7 Απριλίου στις 19:30, οργανώνεται η πρώτη μεγάλη ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση  εκτός Ελλάδος, στο Brooklyn της Νέας Υόρκης.

Η πολιτική συγκέντρωση του κινήματος οργανώνεται στον πολυχώρο Grand Prospect Hall και υποδέχεται την Ελληνίδα Βουλευτή  κ. Έλενα Κουντουρά εκπρόσωπο του κινήματος. 

Στην εκδήλωση θα απευθύνει  μήνυμα προς τους Έλληνες της Αμερικής και ο πρόεδρος του κινήματος Πάνος Καμμένος, μέσω skype,από τη Κρήτη όπου θα βρίσκεται για τριήμερη περιοδεία.

Η κ. Κουντουρά θα παρουσιάσει στην Ομογένεια και τους Έλληνες της Αμερικής  τις βασικές  πολιτικές  θέσεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα εν όψει και  των εκλογών  και τα οράματα του κινήματος.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλο τον Ελληνισμό της Αμερικής σε αυτή την πρώτη επαφή και επικοινωνία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με τους Έλληνες Ομογενείς.

Ομογενείς οι οποίοι πάντοτε  στεκόντουσαν και στέκονται στο πλευρό της Ελλάδος,έχοντας απέναντι ένα πολιτικό κατεστημένο που μονίμως εκμεταλλεύονταν  τις δυνάμεις των απανταχού Ελλήνων για κομματικά οφέλη χωρίς  να τους έχει δώσει το αυτονόητο συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα τους να ψηφίζουν από τους τόπους διαμονής τους.

ΧΑΡΟΚΟΠΟΥ 2 & Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 196
176 71 ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΑΘΗΝΑ
Tηλ. : 210 9545000
Fax : 210 3615634 
Ε-mail:pressoffice@anexartitoiellines.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου