Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ: «Είπαμε πως λεφτά υπάρχουν, ενώ δεν υπήρχαν»


«Είπαμε πως λεφτά υπάρχουν, ενώ δεν υπήρχαν»  Έτσι δήλωσε, στο Mega, ο Υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος, και χαρακτήρισε ότι το ΠΑΣΟΚ ως αντιπολίτευση, υπήρξε δημαγωγικό.  Επίσης πρόσθεσε ότι, την κακή νοοτροπία τη δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ του 1980. 
Ο κ. Λοβέρδος είπε ακόμα ότι θα ήταν πολύ προσεκτικός όσον αφορά τη χρήση του
όρου «επιλεκτική χρεοκοπία», ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι ο ίδιος είναι υπουργός Υγείας και δεν πρέπει να κάνει οικονομική πολιτική.


Η αντίδραση της Ν.Δ., υπήρξε άμεση, δια του εκπροσώπου Τύπου της κ. Γιάννη Μιχελάκη ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε:
«Η σημερινή κυνική ομολογία του κ. Λοβέρδου, αποδεικνύει ότι το ΠΑΣΟΚ συνειδητά έλεγε ψέματα στον ελληνικό λαό. Αποδεικνύει, ότι το κόμμα του έπαιξε πολιτικά παιχνίδια, χωρίς να το ενδιαφέρει η χώρα και η οικονομία.  Μοναδικός και διαχρονικός στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι η κατάκτηση και διατήρηση της εξουσίας με οποιοδήποτε τίμημα».
Ο υπουργός Υγείας, απαντώντας στις δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ Γιάννη  Μιχελάκη, δήλωσε:
«Με τον κριτικό και αυτοκριτικό μου λόγο προσπαθώ, με τις όποιες δυνάμεις μου, να συμβάλω στη δημιουργία ενός κλίματος συνεννόησης. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί κλασικό δείγμα του μεταπολιτευτικού δημαγωγικού μικροκομματισμού, τον οποίο πρέπει να υπερβούμε για να προσφέρουμε στο λαό και στη χώρα την απαραίτητη συνεννόηση».
« Όσοι βλέπουμε αυτή τη συνεννόηση ως εθνική ανάγκη, θα πρέπει να αγνοήσουμε τους οπαδούς του μικροκομματισμού γιατί αυτοί πάντα ήταν πολύ μακριά από τις ανάγκες των Ελλήνων και της Ελλάδας».
Η κυβέρνηση δεν σχολίασε τα όσα είπε ο κ. Λοβέρδος, και θεώρησε  ότι δεν υπάρχει θέμα.

Επίσης όπως μετέδωσε το Mega το βράδυ του Σαββάτου, ο κ. Λοβέρδος επικοινώνησε με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο και δόθηκαν εξηγήσεις.
Πηγή:  Mega


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου