Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ: Ευχαριστούμε κ. μοσχόπουλε……


Ευχαριστούμε κ. μοσχόπουλε που οι δικές σας αξίες και ο τρόπος διαχείρισης του Κράτους από την παράταξη που εκπροσωπείτε επέβαλαν έναν βαθιά εξουσιαστικό τρόπο ζωής και ξεπούλησαν όχι μόνο τον Δημόσιο πλούτο αυτής της χώρας, αλλά και τα στοιχειώδη Δημοκρατικά δικαιώματα στην εργασία, την υγεία, την Παιδεία, την ποιότητα ζωής, τον πολιτισμό τα οποία στην Ευρώπη είχαν κατακτηθεί χρόνια πριν. ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ και δημιουργήσατε
σκλάβους αντί για ελεύθερους ανθρώπους και ενεργούς πολίτες προσφέροντας ευκαιρίες αντί Δικαιώματα.


Ευχαριστούμε κ. μοσχόπουλε που η συνείδησή σας είναι υπεύθυνη για την πιο βαθιά, πνευματική, αξιακή, ηθική, και πολιτισμική καταχνιά που Θα μπορούσε να έχει ποτέ αυτός ο τόπος.


Ευχαριστούμε κ. μοσχόπουλε που με τις υπογραφές σας «και ήσυχη την συνείδησή σας» πλέον πατρίδα μας δεν είναι η τήρηση του Συντάγματος αλλά σι εντολές των χυδαίων τοκογλύφων, ο εκβιασμός, η τρομοκρατία, η καταστολή, ο παραλογισμός και η ανικανότης. Και η ντροπή.


Ευχαριστούμε κ. μοσχόπουλε που με την σιωπή σας προφανώς συμφωνήσατε με τους χυδαίους που μας κατασυκοφάντησαν ότι είμαστε διεφθαρμένοι και τεμπέληδες, και ότι μαζί τους τα «φάγαμε»


Ευχαριστούμε κ. μοσχόπουλε που με τις υπογραφές σας « και ήσυχη την συνείδησή σας» νομιμοποιήσατε τη ληστεία εναντίον όλων μας ζητώντας μας να πληρώσουμε τα χαράτσια που μας επέβαλαν και Θα μας επιβάλουν γνωρίζοντας ότι δεν Πρόκειται Περί κάποιας θυσίας για να σωθεί η πατρίδα αλλά Πρόκειται για το τίμημα της προδοσίας -την υπαγωγή της χώρας στο Μνημόνιο.


Ευχαριστούμε κ. μοσχόπουλε που με τις υπογραφές σας «και ήσυχη την συνείδησή σας» επιτρέπετε στους αχρείους τοκογλύφους να βουτάνε το υστέρημα του συνταξιούχου και να αφήνουν τον φοροφυγά να πλουτίζει ακόμα περισσότερο.


Ευχαριστούμε κ. μοσχόπουλε που με τις υπογραφές σας «και ήσυχη την συνείδησή σας» μας χρεοκοπήσατε, γιατί χρεοκοπημένος ονομάζεται ο εργαζόμενος που καλείται να συντηρήσει την οικογένειά του με 460 ευρώ το μήνα. Αλήθεια, κύριε, πότε δοκιμάσατε να συντηρήσετε την οικογένειά σας με 460 ευρώ το μήνα;

Ευχαριστούμε κ. μοσχόπουλε που με τις υπογραφές σας «και ήσυχη την συνείδησή σας» μετατρέψατε την χώρα μας σε «ευρωπαϊκό» σαντζάκι, (Γερμανικό «γκάου»), ώστε νόμος να είναι η ανομία και να μας σφάζει όποτε γουστάρει ο αγάς.


Ευχαριστούμε κ. μοσχόπουλε που όταν σε πολύ λίγο καιρό από τώρα το Τέταρτο ΡάΙχ στα πλαίσια των Νέων Μέτρων θα αποφασίσει πια τις ομαδικές εκτελέσεις αυτών που πλέον δεν θα έχουν πια καθόλου χρήματα για να αρπάξουν σι τοκογλύφοι -οπότε δεν θα τους χρειάζονται κιόλας- και ζητήσουν ξανά την υπογραφή σας θα είμαστε σίγουροι πια για την στάση σας και για την συνείδησή σας. θα κοιμηθεί ήσυχη όπως και τώρα.


Και μιας και αναφερθήκατε στην Ιστορία να σας πούμε ότι μας αποδείξατε περίτρανα ότι επαναλαμβάνεται:


Στα απομνημονεύματα του, ο Τσολάκογλου γράφει :

«Ευρέθην αντιμέτωπος ιστορικού διλήμματος : ‘Η ν’ αφήσω να συνεχισθή ο αγών και να γίνη ολοκαύτωμα, ή υπείκων εις τας παρακλήσεις όλων των ηγητόρων του στρατού ν’ αναλάβω την πρωτοβουλίαν της συνθηκολογήσεως... “Τολμήσας” δεν υπελόγισα ευθύνας... Μέχρι σήμερον δεν μετενόησα δια το τόλμημά μου. Τουναντίον αισθάνομαι υπερηφάνειαν.»

Γ. Κ. Σ. Τσολάκογλου, *Απομνημονεύματα* εκδ. Ακρόπολις, Αθήναι 1959, 250

(0 Γεώργιος Τσολάκογλου του Κωνσταντίνου ήταν Έλληνας στρατιωτικός και
πολιτικός, διορισμένος πρωθυπουργός κατά την περίοδο κατοχής της Χώρας
1941-1942 από τις δυνάμεις του Άξονα.)



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Εστάλη στο e-mail  του «Τηλεβόα Κεφαλονιάς»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου