Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Με κείμενα υπεκφυγών οι απαντήσεις της Δημοτικής αρχής στα ερωτήματα Ρουχωτά.


Παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα ένα  παιχνίδι δημοσιευμάτων,  μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και του Δημοτικού Συμβούλου Βασίλη Ρουχωτά, ο οποίος έθεσε στη Δημοτική αρχή, δημοσίως, κάποια ερωτήματα, και στα οποία ζητά απάντηση.

Τι πιο απλό από έναν Δημοτικό Σύμβουλο, που σέβεται τους συμπολίτες του, αλλά και τη Δημοτική Αρχή του τόπου του, που της δίνει την ευκαιρία να σκορπίσει τυχόν σύννεφα που έχουν δημιουργηθεί για το έργο της και την διαφάνεια του.  

Αντί αυτού, οι άνθρωποι του κ. Δημάρχου ούτε λίγο ούτε πολύ, με επιτήδειους ελιγμούς, και κείμενα υπεκφυγών,  προσπαθούν να υποβαθμίσουν τα ερωτήματα και να μας δώσουν την εντύπωση ότι πρόκειται περί αστειοτήτων, τα οποία είναι αποτέλεσμα  πικρίας και πολιτικής μοναξιάς,  ενώ παράλληλα  προσπαθούν να υποβαθμίσουν την προσωπικότητα του κ. Ρουχωτά, αναφερόμενοι ακόμη και σε «καρνάβαλο», επειδή τόλμησε να  ρωτήσει. 

Κύριοι, κανείς δεν αμφιβάλει για τις προθέσεις σας, και την προσπάθεια που καταβάλει τόσο η Δημοτική Αρχή όσο και ο κ. Δήμαρχος, για να ανταπεξέλθετε στις ανάγκες του δήμου, και μάλιστα μέσα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.  Με την τακτική όμως, που ακολουθείτε χάνετε και από το δίκιο σας.  Τέτοιες  τακτικές και τέτοια φρασεολογία αφενός μεν δεν σας τιμά, και αφετέρου δείχνουν έλλειψη σοβαρότητας, από την πλευρά σας, πράγμα απαράδεκτο, ειδικά στη ζοφερή εποχή που διέρχεται η πατρίδα μας, και η κοινωνία της.   Επίσης δίνουν την εντύπωση στον αναγνώστη ότι αποφεύγετε να δώσετε τις δέουσες απαντήσεις επί σοβαρών ερωτημάτων.

Θα προτιμούσαμε, εμείς οι απλοί πολίτες της Κεφαλονιάς, αντί αυτών των κειμένων, να διαβάζαμε ένα απλό κείμενο στο οποίο να δίνατε συγκεκριμένες απαντήσεις στα συγκεκριμένα ερωτήματα.  

Πιστέψτε το, θα το εκτιμούσαμε πάρα πολύ.   

Τηλεβόας Κεφαλονιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου