Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΖΑΝΝΑΤΩΝ



   Mετά το τέλος των Καρναβαλικών εκδηλώσεων ο σύλλογος μας θέλει να ευχαριστήσει καταρχάς τα μέλη του για τη θετική απόφαση να συμμετέχει δυναμικά με άρμα, στο Πόρο και στο Αργοστόλι.

Θέλει να ευχαριστήσει όλους αυτούς που προσέφεραν ιδέες κ’ υλικά για το στήσιμο αυτού. Απλά αναφέρουμε ότι και πέρυσι συμμετείχαμε με άρμα, σατυρίζοντας το χάος που επικρατεί στο δημόσιο ιδιωτικό επιχειρηματικό, τραπεζικό τομέα, αλλά και στην υγεία. Το φετινό άρμα είχε
να κάνει με την χρεοκοπία που επίκειται σε σύγκριση με την πτώχευση επί πρωθυπουργίας Τρικούπη. Διαφορετικά θέματα αλλά πάντα επίκαιρα.

 Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που βρέθηκε κοντά μας στο άρμα, αλλά και σ’ όλη την πορεία των εκδηλώσεων ξεφεύγοντας λίγο από την καθημερινότητα.  Να ευχαριστήσουμε από βάθος καρδιάς την ΚΕΔΗΚΕ (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλονιάς) και όλους όσους εργάζονται  σ’ αυτή για την άψογη συνεργασία και ειδικά τον Πρόεδρο της κ. Άγγελο Κωνσταντάκη. Να συγχαρούμε όλους τους συλλόγους, που πήραν μέρος με έξυπνες ιδέες και σατυρική διάθεση στις καρναβαλικές εκδηλώσεις.

  Να ευχηθούμε καλή σαρακοστή και του χρόνου όλοι μαζί ακόμα και σ’ αυτούς που για δικούς τους λόγους δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν.

 Να ευχαριστήσουμε όλους τους συλλόγους που μας παρείχαν βοήθεια, συνεργασία και υποστήριξη όπου χρειαστήκαμε.

 Να ευχαριστήσουμε όλο αυτό τον κόσμο που αφιέρωσε το χρόνο του και  ήλθε να μας δεί.

 Να ευχαριστήσουμε τις δυο κριτικές επιτροπές που εκτιμώντας την δουλειά και την προσπάθεια μας κατέταξαν στην πρώτη θέση στον Πόρο καθώς και στο Αργοστόλι.
Και εδώ να σταθούμε και να πούμε σ όλους αυτούς που παρέλασαν ότι βραβείο πήραμε όλοι και μόνο με τη συμμετοχή μας. Σημασία δεν έχουν τα οικονομικά έπαθλα και τα μεγάλα βραβεία, σημασία έχει ότι μας επιβράβευσε ο κόσμος με το χειροκρότημά του και το σπουδαιότερο περάσαμε καλά και διασκεδάσαμε. Ωστόσο, από κάθε εκδήλωση που πραγματοποιούμε οι πολιτιστικοί σύλλογοι, έχουμε σκοπό τη χαρά, τη διασκέδαση, το πολιτισμό καθώς επίσης και να περνάμε στα παιδιά μας μηνύματα συνεργασίας, συλλογικότητας και ανεκτικότητας χωρίς να δημιουργούμε έχθρες και αντιπάθειες.

 Ο σύλλογό μας στέλνει πρόσκληση συνεργασίας προς όλους τους συλλόγους και φορείς που  θεωρούν ότι μπορούν να συνεργαστούν μαζί μας. Απαραίτητες προϋποθέσεις  είναι να δέχεται ο ένας τη γνώμη του άλλου και να αποδέχεται το αποτέλεσμα της πλειοψηφίας. Δεν είναι τίποτα το δύσκολο, είναι δείγματα δημοκρατίας. Άλλωστε οι κυβερνήσεις συνεργασίας έχουν γίνει συνήθεια  στις μέρες μας.

Εμείς δεν θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε;


 Kαλή σαρακοστή σ’ όλους!

Με τιμή,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
         &
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΖΑΝΝΑΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου