Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Επιστολή Αγανακτισμένου. 154 ΝΑΙ στη βουλή για το τέλος των ακινήτων.

                Ολοκληρώθηκε πριν λίγο, στη Βουλή, με 154 ΝΑΙ,  η ψηφοφορία για το τέλος ακίνητων. 
            …Μπράβο παιδιά.  ….Μπράβο …Σύντροφοι.  …Μπράβο Σοσιαλ-ληστές.  Να είστε καλά να ψηφίσετε και  τα άλλα που έπονται. Φοβηθήκατε ότι αν δεν ψηφίζατε θα έπεφτε η Κυβέρνηση και θα χάνατε τα προνόμια σας.  Δεν βλέπω άλλο λόγο που θα μπορούσε να σας ωθήσει σε αυτή σας την ενέργεια.  Μόνο πέστε μας που θα τα βρούμε να τα πληρώσουμε.  Μας οδηγείτε στην απελπισία και στην απόγνωση.  Δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε ούτε στις
στοιχειώδεις  υποχρεώσεις μας.  Είστε ανεκδιήγητοι είστε άσχετοι με την πραγματικότητα.  Πλήττετε με τα βάρβαρα μέτρα σας  κάθε Έλληνα που ζούσε τίμια, που δεν είχε μάθει να κλέβει, που δεν είναι λαμόγιο. 

            Κι εσύ …τέκνο Βρούτε  Σπυράκη.  …Μπράβο σου.  …Μπράβο βουλευτή μας.  …Μπράβο απόγονε του Μαρίνου Αντύπα. …Μπράβο απόγονε των Ριζοσπαστών. …Μπράβο …ασυμβίβαστε  Κεφαλονίτη.  Τα προνόμια βλέπεις είναι γλυκά τα άτιμα. 

             Έλα να μας ζητήσεις ξανά την ψήφο μας.  Και συ και το κόμμα σου. Καλύτερα ψηφίζω μια κότα, παρά εσένα και τους ομοίους σου.  Λυπάμαι για λογαριασμό σου.  Αλλιώς σε περίμενα….

Ένας Αγανακτισμένος Κεφαλονίτης ΠΑΣΟΚος. 

Εστάλει στοe-mail του ΤΗΛΕΒΟΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου