Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Απάντηση του Δήμου σε ανώνυμη επιστολή.



Προ ημερών είχε κυκλοφορήσει μια επιστολή στον ηλεκτρονικό τύπο, (όχι σε μας),η οποία ανέφερε ότι ο Δήμος προμηθεύεται υλικά από προμηθευτές εκτός Κεφαλονιάς. 

Διαβάστε παρακάτω την απάντηση του Δήμου:


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

Σχετικά με τα δημοσιεύματα ότι τάχα ο Δήμος προμηθεύεται υλικά και αντικείμενα από την Αθηναϊκή και όχι από την τοπική αγορά σημειώνουμε προς αποκατάσταση της αλήθειας τα εξής:

α) Όσον αφορά τα τυπογραφικά είδη η εταιρεία από την οποία έγινε η προμήθεια είναι Κεφαλλονίτικων συμφερόντων και απλά εκτυπώνει στην Αθήνα. Τονίζεται ότι ο Δήμαρχος ζήτησε προσφορές πριν υπογράψει τη σύμβαση και κατατέθηκαν δύο φάκελοι από δύο επιχειρήσεις Κεφαλλονιτών που απλά η δεύτερη όπως αναφέρθηκε ήδη εκτυπώνει στην Αθήνα.

β) Όσον αφορά την προμήθεια τμημάτων και εξαρτημάτων γραφείου επειδή αυτά κατασκευάζονται από εταιρεία που δεν αντιπροσωπεύεται στο νησί μας έπρεπε αναγκαστικά αυτά να προμηθευτούν από την Αθήνα. Είναι απορίας άξιον πως το δημοσιογραφικό δαιμόνιο του « άγνωστου Αργοστολιώτη» βρήκε προμήθειες 4.450,00 ευρώ τα οποία είναι ποσό απειροελάχιστο μπροστά στα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που προμηθεύεται ο Δήμος από την τοπική αγορά, προκειμένου να αποδείξει κάτι το οποίο αγγίζει τα όρια της φαιδρότητας.

Σε κάθε περίπτωση θα προτείναμε στον δαιμόνιο άγνωστο και ανώνυμο δημοσιογραφούντα να ερευνούσε τα 40.000.000 ευρώ που χρωστά ο Δήμος, που και πως διοχετεύτηκαν, και να αφήσει τα 4.450,00 ευρώ που έτσι και αλλιώς έπρεπε να προμηθευτούμε από την Αθήνα.

ΑΠΟ  ΤΟ  ΓΡΑΦΕΙΟ    ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου