Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012

Η Ε.ΛΑ.Δ.Α. στηρίζει τις πρωτοβουλίες για φθηνότερα προϊόντα.

  ΕΝΙΑΙΑ ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή της Ενιαίας Λαϊκής Δημοκρατικής Αντίστασης (Ε.ΛΑ.Δ.Α.) χαιρετίζει και στηρίζει τις πολλαπλασιαζόμενες πρωτοβουλίες υπέρβασης των μεσαζόντων και εξασφάλισης καλύτερων τιμών για τους αγρότες παραγωγούς και
φθηνότερων προϊόντων  για τους καταναλωτές. Στις συνθήκες της πρωτόγνωρης κρίσης που βιώνει ο λαός μας, τέτοιες λαϊκές πρωτοβουλίες εκφράζουν με έμπρακτο τρόπο το πνεύμα της αλληλεγγύης που αναπτύσσεται μέσα στους εργαζόμενους που δοκιμάζονται σκληρά.

Είναι φανερό ότι από μόνες τους  αυτές οι πρωτοβουλίες  δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της κρίσης, πολύ δε περισσότερο να οδηγήσουν σε ριζικές αλλαγές. Αν όμως αποκτήσουν  μονιμότερα χαρακτηριστικά και συνδεθούν με  τις οργανώσεις και τους άλλους φορείς του λαϊκού κινήματος (σωματεία, συνεταιρισμοί, τοπικοί φορείς, επιτροπές, κ.λπ.), η συμβολή τους θα είναι σημαντική  τόσο στην ανακούφιση του λαού που υποφέρει, όσο και κυρίως στην ανάπτυξη της συνδυασμένης δημιουργικής λαϊκής δράσης με το γενικότερο αγώνα της αντίστασης και πάλης κατά της κυβέρνησης, της τρόικας, του ΔΝΤ και της Ε.Ε.


Για το Γραφείο Τύπου της Συντονιστικής Επιτροπής
Ιωάννα Κολοβού
jkolovou@gmail.com
τηλ. 6977918816

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου