Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Ο Δήμος Κεφαλονιάς καταδικάζει τα επεισόδεια στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Αναφορικά με τα διαδραματισθέντα θλιβερά επεισόδια στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, η Δημοτική Αρχή θέλει να επισημάνει τα ακόλουθα:
  
Συναισθάνεται και κατανοεί ότι στις συνεδριάσεις αυτές είναι δυνατόν να υπάρχουν εντάσεις, αντεγκλήσεις και αντιπαραθέσεις που αρκετές φορές ξεπερνούν τα αποδεκτά όρια.

 
 Συναισθάνεται και κατανοεί απόλυτα την αγωνία των εργαζομένων προκειμένου να εξασφαλίσουν το αναφαίρετο δικαίωμά τους στην εργασία, ιδιαίτερα μάλιστα στην σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε όλοι μας
     
Καταδικάζει όμως καταστάσεις σαν αυτή που έλαβε χώρα την περασμένη Τρίτη, που σε καμία περίπτωση δεν προάγουν τον σκοπό του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Δήμος Κεφαλλονιάς, όπως ανακοίνωσε σε προηγούμενο δελτίο τύπου, έχει επιλέξει έναν διαφορετικό δρόμο, έναν δρόμο πέρα και έξω από εσωστρέφειες, τακτικισμούς και μιζέριες.

Με την Αρ.Πρωτ.10816/ΔΕ-1025 (ΑΔΑ:Β441Φ-ΜΙΧ) Απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας που ήταν αποτέλεσμα της επίπονης προσπάθειας του Δημάρχου, εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (το πιο αυστηρό που έχει συνταχθεί στην μεταπολιτευτική ιστορία του τόπου) έξι μεγάλα έργα με τεράστιο αναπτυξιακό χαρακτήρα για το νησί μας (ΑΝΑΠΛΑΣΗ – ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΑΝ. ΒΑΛΛΙΑΝΟΥ, ΑΝΑΠΛΑΣΗ – ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ, ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΖΩΝΗΣ ΓΕΦΥΡΑ – ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ, ΚΟΜΠΑΚΤ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΙΣΚΑΡΔΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ, ΕΡΓΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΛΟΥΡΔΑΤΩΝ – ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΟΔΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΛΟΥΡΔΑ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ (ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΘΟΥΚΥΔΙΔΗ ΒΑΛΕΝΤΗ)).

Ο Δήμος Κεφαλλονιάς επιλέγει να απαντήσει με έργα αποδεικνύοντας ότι σε αυτή την δύσκολη εποχή υπάρχει ένα υγιές κομμάτι του τόπου που αγωνίζεται καθημερινά για να οδηγήσει την κοινωνία μας σε ένα βιώσιμο μέλλον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου