Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Ο Αποκριάτικος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Σπαρτιών «Το Σπάρτο»


Με πολύ μουσική, χορό, ξεφάντωμα, σε ρυθμούς καρναβαλιού, και με την κλήρωση  πολλών ωραίων δώρων,  ο Πολιτιστικός Σύλλογος  Σπαρτιών «Το Σπάρτο» σας περιμένει, στον Αποκριάτικο Χορό του, που θα γίνει το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 8:30 μ.μ. στο  Mythos + estiasis” στα Τραυλιάτα.
 
Η τιμή της πρόσκλησης είναι 3 €, η τιμή του μενού των ενηλίκων 17 €, ενώ το ειδικό παιδικό μενού 12 €

Τηλέφωνα επικοινωνίας για κράτηση θέσεων 26710 69218, 6972 718424.

Ο δραστήριος Πολιτιστικός Σύλλογος «Το Σπάρτο», επί μία περίπου εικοσαετία, μας έχει καταπλήξει, με τις πάρα πολύ ωραίες εκδηλώσεις, που πραγματοποιεί  καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.  Η διάσωση και διάδοση της πολιτιστικής κληρονομιάς των Σπαρτιών, της Λειβαθούς, και ολόκληρης της Κεφαλονιάς,  αλλά και η παραγωγή πολιτισμού, δεν θα μπορούσαν να βρουν  πιο θερμό υποστηρικτή και ακούραστο εργάτη, από «Το Σπάρτο».  

Στο Διοικητικό Συμβούλιο τόσο το παλαιό, όσο και το νέο, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, για τις άοκνες και συνεχείς, προσπάθειες, που ανιδιοτελώς καταβάλουν, για να διατηρούν το σύλλογο σε ένα υψηλό επίπεδο, το οποίο όμως συνεχώς ανεβαίνει.  

Έχουμε χρέος σαν Κεφαλονίτες, μέσα στη ζοφερή αυτή εποχή, να στηρίζουμε τον πολιτισμό, τα ήθη και έθιμα του νησιού μας, μέσω των πολιτιστικών μας συλλόγων, που παλεύουν γι’ αυτά.

 Ευχόμαστε  στο «Σπάρτο» καλή επιτυχία στην εκδήλωση του.

Καλή αντάμωση 18 Φεβρουαρίου 2012 στο “Mythos + estiasis” παρέα με «Το Σπάρτο».  Θα περάσουμε φανταστικά.  Όπως κάθε φορά…

Τηλεβόας Κεφαλονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου