Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ Κε Παρίση σας κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αγαπητέ Συμπολίτη και Συμπολίτισσα,

Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη χρονική περίοδο λόγω της οικονομικής κρίσης που την βλέπουμε να κυριαρχεί στις νότιες χώρες της Ευρωζώνης και ειδικότερα στην χώρα μας.

Η ανεργία και η ακρίβεια καλπάζουν.

Σε αυτή λοιπόν την δύσκολη περίοδο δημιουργείται μια νέα σελίδα στη Τοπική Αυτοδιοίκηση με πιο ολοκληρωμένους και Αυτοδιοικητικά ανεξάρτητους Δήμους, «Καλλικράτης» όπου δίνεται η ευκαιρία σε κάθε Δήμο να συγκροτήσει μια κοινωνία ισχυρή δίπλα στον πολίτη με καινοτόμες δράσεις, που θα αφορούν πολιτικές στην οικονομική διαχείριση, στην πράσινη ανάπτυξη, στην πρωτοβάθμια υγεία, στην βοήθεια στο σπίτι και κοινωνική συνοχή.

Τον τελευταίο καιρό, παρατηρούμε φαινόμενα πολιτικής αλαζονείας από το Δήμαρχο Κεφαλονιάς όπου ενώ ανακοίνωσε ότι το χρέος των Δήμων του Νησιού φτάνει τα 40 εκατομμύρια ευρώ βλέπουμε να ξοδεύονται χρήματα για την δημιουργία νέου χώρου του Δημαρχείου Κεφαλονιάς έστω και αν ακόμη τα πληρώνει από την τσέπη του όπως ο ίδιος έχει δηλώσει.

Ο Δήμαρχος δεν σεβάστηκε τις ομόφωνες αποφάσεις του απερχόμενου Δημοτικού Συμβουλίου για την δημιουργία εικαστικού χώρου στο κτίριο της πρώην τράπεζας της Ελλάδος και αυτό δείχνει ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την κοινωνία του νησιού και επιπροσθέτως προκαταβάλλει τις αποφάσεις του Νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

Με αυτές τις πρακτικές δεν δημιουργούμε ανάπτυξη στο Δήμο Κεφαλονιάς κ.Παρίση και σας κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου .


Η Συντονιστική Επιτροπή Τ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αργοστολίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου