Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Συνάντηση κ. Δημάρχου με μέλη του Προεδρείου του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Κεφαλονιάς και Ιθάκης και του Εμπορικού Συλλόγου “ΚΡΑΝΗ”.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                          
ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ   
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Αργοστόλι 26-01-2011    
 
Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης συναντήθηκε στο Δημαρχείο με μέλη του Προεδρείου του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Κεφαλονιάς και Ιθάκης και του Εμπορικού Συλλόγου “ΚΡΑΝΗ”.
 
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν να συζητηθούν τα ζητήματα του εμπορικού κλάδου και ειδικά το πρόβλημα που έχει ανακύψει με την βεβαίωση των χρεών εμπόρων και επαγγελματιών του Αργοστολίου στην ΔΟΥ από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.
 
Ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης τόνισε ότι πάντα βρίσκεται στο πλευρό των εμπόρων και επαγγελματιών καθώς γνωρίζει προσωπικά τα προβλήματα του επιχειρηματικού κλάδου, υπογράμμισε όμως ότι δεν μπορεί να απολογηθεί για ενέργειες της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής.
 
Εξέθεσε στους παρευρισκόμενους την πολύ κακή οικονομική κατάσταση του Δήμου όπως τον παραλαμβάνει και δεσμεύθηκε ότι δεν πρόκειται να αυξήσει τα δημοτικά τέλη, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις θα προχωρήσει και σε μείωση.
 
Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Αργοστολίου Σάββας Σαββαόγλου.
 
  ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου