Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ ΣΑΜΗΣ

Άγνωστοι προέβησαν σε βανδαλισμούς στο Γυμνάσιο – Λύκειο Σάμης και έβαλαν φωτιά στα γραφεία του Γυμνασιάρχη και του Λυκειάρχη.  Η απαράδεκτη αυτή ενέργεια, που σημειώθηκε μάλλον τις πρώτες πρωινές της Κυριακής 16/1/2010, δεν έγινε αντιληπτή από κανέναν παρά μόνο από μαθητές που το πρωί της Κυριακής πήγαν για να παρακολουθήσουν μαθήματα χορού.
 Έρευνα  διεξάγει η αστυνομία και η πυροσβεστική. 

Από το δήμο Κεφαλονιάς εξεδόθει το ακόλουθο δελτίο τυπου:




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                     Αργοστόλι 17/01/2011   
Δήμος Κεφαλλονιάς
Γραφείο Τύπου
Π. Βαλλιάνου 7
28100 Αργοστόλι                                                                              Προς
                                                                                                  Μ.Μ.Ε.
 
Δελτίο Τύπου
 
          Βανδαλισμοί σημειώθηκαν τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στο Γυμνάσιο-Λύκειο Σάμης, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στο Γραφείο των Καθηγητών και έβαλαν φωτιά στα γραφεία του Γυμνασιάρχη και του Λυκειάρχη.
          Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, αμέσως μόλις ειδοποιήθηκε για το συμβάν, μετέβη στην Σάμη συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο της περιοχής Σπύρο Κουνάδη.
          Εκεί υπήρξε συνεργασία με τις δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, ενώ ο Δήμαρχος έδωσε τις απαραίτητες κατευθυντήριες γραμμές προκειμένου το σχολείο να λειτουργήσει απρόσκοπτα την Δευτέρα το πρωί, όπως και συνέβη, ούτως ώστε να μην πετύχουν τον σκοπό τους οι δράστες, που δεν ήταν άλλος από το να σταματήσει η λειτουργία του. 
 
Εκ του Γραφείου Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου