Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012

ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΟΥΧΩΤΑΣ: ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΡΑΞΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

             Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς ευρισκόμενος σε πλήρη αδυναμία να απαντήσει σε επτά τον αριθμό κύριες ερωτήσεις, που αφορούν θέματα   διαφάνειας  και διαχείρισης δημοσίου χρήματος και σε πέντε πολιτικού περιεχομένου ερωτήσεις,   που του έθεσα δημοσίως μέσω του τύπου, επιχειρεί να κρυφτεί  πίσω από ποταμό ακατάσχετης φιλολογίας.

Του θυμίζω τη λαϊκή ρήση
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.


Τα ερωτήματα παραμένουν σαφή, συγκεκριμένα, αναπάντητα!
Και όσα πιο πολλά γράφουν οι σύμβουλοι του, τόσο τον εκθέτουν περισσότερο στα μάτια των συμπολιτών μας, οι οποίοι θέλουν επί τέλους υπευθυνότητα, σεβασμό και διαφάνεια, στη διαχείριση του Δημοσίου χρήματος.
           
Για το ύφος της απάντησης του και τις καρναβαλικές αναφορές του σε αυτή, του θυμίζω επίσης τη Λασκαράτεια ρήση.
Ο καθένας δίνει ότι του περισσεύει
Εμείς προσήλωση σε αρχές και αξίες με σοβαρότητα  συνέπεια και συνέχεια.
Ο κ Δήμαρχος  καρναβαλικές αναφορές ! ( και πρακτικές?)
 Τέλος σε κάθε περίπτωση μερικές επισημάνσεις νομίζω ότι αξίζουν να επαναληφθούν.
           
Η ψηφοφορία για τη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κεφαλλονιάς και Ιθάκης η οποία έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου επιβεβαίωσε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την αναφορά μου για τη διαφοροποίηση μεγάλης μερίδας των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας από τη γραμμή του κ Δημάρχου.
Πεντε  ΟΧΙ ΄(Σαββαόγλου, Βαγιωνίτης, Ματιάτος, Παπαδάτος, Κατσαίτη) και τρείς απουσίες (Αυγουστάτου, Καμπίτσης, Μαρκέτος) απέδειξαν ότι ένα  ποσοστό της τάξεως του 30% (προς το παρόν), των συμβούλων της πλειοψηφίας, συστηματικά πλέον, διαφοροποιείται από συγκεκριμένες επιλογές του Δημάρχου.
           
Σύσσωμη η παράταξη του κ Μάρκου Κοτσιλίνη ευρίσκεται πλέον σε αγαστή συνεργασία με τον κ Δήμαρχο στηρίζοντας συγκεκριμένες επιλογές και πρακτικές του κ. Δημάρχου.
           
Τα χειρότερα που είχα προβλέψει, ήλθαν άμεσα, μέσω απειλών για γιαουρτώματα εξωτερικών αλλά γνωστότατων συνεργατών.


Ληξούρι 21 Φεβρουαρίου 2012

Βασίλης  Γρ.  Ρουχωτάς
Πολιτικός Μηχανικός
Δημοτικός Σύμβουλος
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου