Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΔΙΑ-ΛΟΓΟΣ-ΔΡΑΣΗ: «Εργαστήριο Ψηφιακής Φωτογραφίας»


Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της Κίνησης ΔΙΑ-ΛΟΓΟΣ-ΔΡΑΣΗ αποφασίστηκε η σύσταση, οργάνωση και λειτουργία «Εργαστηρίου Ψηφιακής Φωτογραφίας». Η λειτουργία του Εργαστηρίου βασίζεται στην εθελοντική προσφορά και στόχο έχει να φέρει κοντά επαγγελματίες και ερασιτέχνες
της ψηφιακής φωτογραφίας τόσο για την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών όσο και για την εκπόνηση φωτογραφικών εργασιών γενικότερου ενδιαφέροντος.
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για ενήλικες κάθε ηλικίας, ανεξαρτήτως της εμπειρίας τους στο χώρο της φωτογραφίας. Για την συμμετοχή στο Εργαστήριο είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της σχετικής φόρμας στην διεύθυνση www.esto.gr/photo.
Οι συναντήσεις θα γίνονται κάθε Δευτέρα στις 17:30 στην Αίθουσα Β02 του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων (Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας). Η εναρκτήρια συνάντηση θα γίνει την Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012 στις 17:30. Ο πρώτος κύκλος συναντήσεων θα έχει διάρκεια έξι (6) εβδομάδων.
Ο Οδηγός Συμμετοχής στο «Εργαστηρίο Ψηφιακής Φωτογραφίας» είναι διαθέσιμος από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.esto.gr/photo ενώ για περισσότερες πληφορορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση dialogosdrasi [at] kefalonialive.gr καθώς και στην σελίδα της Κίνησης στο Facebook (www.facebook.com/dia.logos.drasi).
Το «Εργαστήριο Ψηφιακής Φωτογραφίας» είναι πρωτοβουλία και δράση της Κίνησης «ΔΙΑ-ΛΟΓΟΣ-ΔΡΑΣΗ», με την υποστήριξη του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων και του Γραφείου Έρευνας Τεχνολογίας & Ανάπτυξης της Π.Ε.Δ. Ιονίων Νήσων.
Κίνηση ΔΙΑ-ΛΟΓΟΣ-ΔΡΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου