Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Παραίτηση Σωτήρη Σάρλου από το Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας.


Σήμερα  1 Νοεμβρίου 2012,απέστειλα επιστολή προς το Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας στην οποία κοινοποιώ την παραίτηση μου από πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης αλλά και τη διαγραφή μου από το κόμμα.


               Αξιότιμε    κ. Πρόεδρε
                              κ. Γενικέ Γραμματέα
                              κ. Αντιπεριφερειάρχα

     
              Η Πατρίδα μας περνά τις πιο δύσκολες στιγμές της μεταπολεμικής περιόδου.
Ο Ελληνικός λαός ,όπως φαίνεται,είναι πλέον αδύναμος και ανυπεράσπιστος να αντιδράσει και να αντισταθεί απέναντι στις καθημερινές επιδρομές ,με αποτέλεσμα να οδηγείται μέρα με τη μέρα στην καταστροφή και στην εξαθλίωση. Η ανεργία καλπάζει με ξέφρενους ρυθμούς, η υγεία πλέον δεν είναι προνόμιο όλων, η ιστορία μας παραποιείται και η εθνική μας κυριαρχία  χάνεται.
             Ενώ όλα αυτά συμβαίνουν γύρω μας  και παρ΄ όλες τις προσπάθειες μας δεν κατορθώσαμε να είμαστε, όσο θα έπρεπε, κοντά στον δοκιμαζόμενο  Ελληνικό λαό. Ιδιαίτερα  η απουσία μας από τις εκλογές της 6ης Μαΐου και μετά είναι αισθητή.
             Έχοντας λοιπόν πλήρη συναίσθηση της κατάστασης που βιώνει η Πατρίδα μου και ο Ελληνικός Λαός και διαφωνώντας  με τη μέχρι τώρα στάση του κόμματος, πήρα την απόφαση να παραιτηθώ από πρόεδρος του πολιτικού συμβουλίου της Κεφαλονιάς και Ιθάκης και ως εκ τούτου να προβείτε στη διαγραφή μου από το κόμμα όπως άλλως τε προβλέπεται   και από το  καταστατικό του Σ.Ε.Ε.
             Τέλος επιθυμώ να ευχαριστώ :
                α. Όλα τα μέλη,τις φίλες και τους φίλους του ΣΕΕ της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.
                β. Τα μέλη του πολιτικού συμβουλίου.
                γ. Όλα τα τοπικά ΜΜΕ που εκτιμώντας πάντα το σπουδαίο έργο που επιτελούν, μας έδωσαν  το δικαίωμα με δημοκρατικό τρόπο να επικοινωνούμε με τις συμπολίτισσες και τους συμπατριώτες μας στην Κεφαλονιά και στην Ιθάκη.
                δ. Όλες και όλους που εμπιστεύθηκαν με τη ψήφο τους,το Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας, στις εκλογές τις 6ης Μαΐου 2012   και,
                ε. Να ευχηθώ στο ΣΕΕ τα καλύτερα.
             
               Προσωπικά  θα συνεχίσω τους αγώνες μου μαχόμενος για το καλό της Πατρίδας και του κοινωνικού συνόλου τόσο σε εθνικό αλλά και ιδιαίτερα σε τοπικό επίπεδο.

Με εκτίμηση
                                                        
Σωτήριος Διον.Σάρλος
Αξκός Σ.Ξ ε.α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου