Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ SEATTLE ΤΩΝ Η.Π.Α ΚΑΙ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ο Κώστας Ευαγγελάτος συμμετέχει στη μεγάλη διεθνή έκθεση (Φουάρ) στο εκθεσειακό κέντρο του ΣΙΑΤΛΕ/ SEATTLE CENTER EXHIBITION HALL, της πολιτείας της Ουάσιγκτον,Washington 98019, που θα γίνει από 8-11 Νοεμβρίου 2012.

Την Ελληνική συμμετοχή στην έκθεση αυτή που έχει τίτλο AFFORDABLE ART FAIR, διοργάνωσε η νέα δραστήρια Αθηναική Γκαλερί ART KOLONAKI, Λυκαβηττού 20, με την ομάδα τέχνης ART WAY, επιχειρώντας παρά την κρίση ένα φιλόδοξο άνοιγμα προώθησης
της νεοελληνικής τέχνης σε διεθνείς εκθέσεις του εξωτερικού. 

Ο Κώστας Ευαγγελάτος συμμετέχει με τα γνωστά εννοιακά τοπία του, που πρωτοεκτέθηκαν στο Παρίσι.

Η έκθεση θα εγκαινιαστεί επίσημα στις 8 Νοεμβρίου και τελεί υπό την αιγίδα του Γενικού  Ελληνικού Προξενείου του ΣΑΝ ΦΡΑΤΖΙΣΚΟ.

Ο  καλλιτέχνης θα συμμετέχει επίσης στις εκθέσεις " ΕΚΠΛΗΞΗ" της artAZ, από 16- 18 Νοεμβρίου 2012, που θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, ώρα 7.30μμ, στην "ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ" του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, Αίθουσα " Κωστής Παλαμάς", με έργα δωρεάν προσφοράς καλλιτεχνών και δημοπρασία στα πλαίσια προγράμματος της ενίσχυσης για τους αστέγους της "Κλίμακα".
Επίσης από 18- 25 Νοεμβρίου θα συμμετέχει με 3 έργα του στην έκθεση της " ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗΣ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ", που εδρεύει από φέτος στη Θεσσαλονίκη, στην παρουσίαση της στην Αθήνα, στο Κτίριο ΙΛΙΟΝ "ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ". Τα εγκαίνια θα γίνουν την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, ώρα 7μμ, με παράλληλες εικαστικές δράσεις στο ΠΑΡΚΟ ΤΡΙΤΣΗ.

 Η είσοδος στις Αθηναικές εκθέσεις είναι ελεύθερη.
---------------------

πληροφορίες: 210 7294259

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου