Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΑΡΛΟΣ: Τι περιμένουμε;


       Το μνημόνιο 3 και ο προϋπολογισμός του κράτους υπερψηφίστηκαν από τους κυβερνώντες,συνεχίζοντας  τα συμφωνηθέντα με την εξωτερική κυβέρνηση των τροϊκανών. Και σας ερωτώ. Αυτοί θα μας εκπροσωπούν;Αυτοί θα υπερασπιστούν τη δημόσια περιουσία,την εθνική μας κυριαρχία,τη ζωή των παιδιών μας;Πιστεύω πως η απάντηση σας είναι όχι.
      
     Γιατί όμως όλους αυτούς τους αφήνουμε να συνεχίζουν να
καταστρέφουν τη ζωή μας; Το χαμόγελο από τα χείλη μας έσβησε,τα όνειρα μας έχουν χαθεί και αντί αυτών κυριαρχεί η αγωνία και η αβεβαιότητα του αύριο. Οι αφαιμάξεις στους μισθούς,στις συντάξεις και στα επιδόματα , παρ΄ όλες τις προεκλογικές δεσμεύσεις, συνεχίζονται και να είστε σίγουροι ότι θα συνεχιστούν. Οι επιχειρήσεις η μια μετά την άλλη κλείνουν,η υγεία έπαυσε πλέον να είναι  προνόμιο όλων των πολιτών,η παιδεία διαλύεται,η ιστορία μας  παραποιείται ,η εθνική μας κυριαρχία αμφισβητείται και συγχρόνως απειλείται και η ανεργία,σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας (ΕΛΣΤΑΤ) ,το μήνα Αύγουστο έφθασε στο 25,4% (1.267.595 άτομα).
        
      Που τελικά οδηγούμαστε;Τι περιμένουμε;Μήπως πιστεύετε ότι θα μας σώσουν τα ακόμα υποσχόμενα από την τρόικα 31,5 δις ευρώ;Δεν το νομίζω,γιατί η ''μερίδα του λέοντος'' θα δοθεί για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών ,αλλά  και για τα τοκοχρεωλύσια των δανειστών μας. Μέχρι σήμερα οι τράπεζες,εκτός του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου,οφείλουν στο Ελληνικό Δημόσιο 550εκατ. και ακόμα συζητούν εάν θα τα δώσουν.
      
       Παρόλα αυτά  δεν πρέπει όμως να απογοητευόμαστε. Αργά ή γρήγορα το χαμόγελο θα έλθει και πάλι στα χείλη μας. Θα ξαναζωντανέψει η ελπίδα αλλά και θα μπορούμε να κάνουμε ξανά όνειρα για το μέλλον.
     
        Η Ελληνική Σημαία θα συνεχίζει να κυματίζει υπερήφανα στο ναό της Δημοκρατίας, στη χώρα του φωτός,φθάνει να μην γονατίσουμε,να μην σκύψουμε το κεφάλι.Ο Ελληνικός λαός είναι αυτός που κρατά τις τύχες του στα χέρια του .Αυτός έχει τη δύναμη,αυτός και μόνο ο κυρίαρχος Ελληνικός λαός.
     
       Ας σιγοψιθυρίσουμε όλοι μαζί το '' Η Ελλάδα ΠΟΤΕ δεν πεθαίνει,δεν τη σκιάζει φοβέρα καμιά,ΜΟΝΟ λίγο καιρό ξαποσταίνει και ΞΑΝΑ προς τη δόξα τραβά.''.
                                                                                                       
  Σωτήριος Διον.Σάρλος
       Αξκός Σ.Ξ  ε.α



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου