Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΤΑ ΛΑΜΠΕΡΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ " ΣΚΟΡΠΙΟΥ" ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ


Ο δυναμικός "σκορπιός" των εικαστικών, ζωγράφος, ποιητής και θεωρητικός της τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος γιόρτασε στην Αθηναική έδρα δράσεων του ART STUDIO EST τα γενέθλια του με την παρουσία φίλων, συνεργατών από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Ανάμεσα τους έδωσαν το παρών τρείς γνωστοί και διακεκριμένοι  ιστορικοί της
τέχνης, η Μαράη Γεωργούση, η Αννίτα Πατσουράκη και ο Λεόντιος Πετμεζάς. Επίσης οι καλοί του φίλοι Τρύφων Σαμαράς, Γιώργος Σφακιανάκης, Βαρβάρα Πεφάνη, Γιώργος Σπυρόπουλος, το εικαστικό μοντέλο Φώτης Αλεξάνδρου κ.α. Όλοι του ευχήθηκαν υγεία, εμπνεύσεις, ψυχικό σθένος και φωτεινή συνέχεια στην ανεξάρτητη πολυδιάστατη πορεία του.

Ο εορτάζων τους ευχαρίστησε γιά την αγάπη και την στήριξη τους και τους προσκάλεσε στις εκδηλώσεις που θα γίνουν για τίς ζωγραφικές, ποιητικές και θεωρητικές εκδόσεις που κυκλοφορούν με έργα του καθώς και στις ομαδικές εκθέσεις που συμμετέχει στην Αθήνα, όπως η έκθεση προσφοράς καλλιτεχνών για τους αστέγους της Αθήνας, με τίτλο ΕΚΠΛΗΞΗ, στην "Τεχνόπολις" στο Γκάζι και στην διεθνή mail-art της "Πινακοθήκης των Χρωμάτων", στο κτίριο "Μελίνα Μερκούρη" του Ίλιον.

Ήδη στο εξωτερικό ζωγραφικά του έργα παρουσιάζονται με επιτυχία σε σημαντικές διεθνείς εκθέσεις στο Seattle της πολιτείας Ουάσιγκτον, στο Minden και στο Das Deutsche Drachen Museum, Lindenfels της Γερμανίας. 

Από τις 23 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει στο χώρο του τα ART WEEKENDS, με τίτλο ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΜΑΤΑ, ενώ έχουν προγραμματιστεί παρουσιάσεις των λογοτεχνικών του έργων στην ελληνική και γαλλική γλώσσα στο βιβλιοπωλείο FREE THINKING ZONE στο Κολωνάκι και στο Πολιτιστικό Οργανισμός ARTINA στη Γλυφάδα και ιδιαίτερα του ετήσιου συλλεκτικού 

Ημερολογίου 2013, με τίτλο ΙΔΕΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ, που θα κυκλοφορήσει και φέτος τον Δεκέμβριο, με χορηγία της Artline and Genessis της Θεσσαλονίκης.

Σε θαυμάσια φιλική ατμόσφαιρα γεύτηκαν εξαίρετα εδέσματα, τα παραδοσιακά γλυκά της Κεφαλονίτικης " Βοσκοπούλας" και βέβαια την γενέθλια τούρτα.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου