Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Η πρώτη ποιητική συλλογή του Παναγιώτη Τζαννετάτου.


H πρώτη ποιητική συλλογή του Παναγιώτη Τζαννετάτου είναι σε κυκλοφορία!! Είναι ένας άνθρωπος που εκφράζει τις επιθυμίες του και τα οράματα του μέσα από την ποίηση. Εκφράζει προσωπικές του
ανησυχίες για τον τρόπο ζωής και για τον κόσμο που μας περιβάλλει. Ο Παναγιώτης Τζαννετάτος με την ποιητική του συλλογή επιθυμεί να αγγίξει τις ευαίσθητες χορδές κάθε ανθρώπου και να του περάσει μηνύματα σημαντικά για την καθημερινή του ζωή. Επιθυμεί να τον ταξιδέψει στον κόσμο της ποίησης ο οποίος είναι ιδιαίτερος και ξεχωριστός συνάμα!! Μέσα από την ποίηση ανακαλύπτεις πτυχές της ζωής σου και ο Παναγιώτης Τζαννετάτος αυτό επιθυμεί.

Τηλεβόας Κεφαλονιάς.  Σε μια εποχή που οι πνευματικές αξίες σβήνουν, και η πολιτιστική δράση και καλλιέργεια, συρρικνώνεται επικίνδυνα, και γίνονται  είδος προς εξαφάνιση, ακόμη και στον τόπο μας που δίδαξε πολιτισμό, ο Παναγιώτης Τζαννετάτος αντιστέκεται με τον δικό του μοναδικό τρόπο, που δεν είναι άλλος από το να παράγει πολιτισμό, μέσω των ποιημάτων του, της πρώτης ποιητικής συλλογής του.  

Ο  γνωστός Αργεντινός συγγραφέας Χόρχε Λουίς Μπόρχες, έλεγε χαρακτηριστικά ότι «Ποίηση είναι η έκφραση του ωραίου, διαμέσου λέξεων περίτεχνα υφασμένων μεταξύ τους».

Παναγιώτη συγχαρητήρια, για αυτή τη δημιουργική προσφορά σου, και σε παροτρύνουμε να συνεχίσεις να υφαίνεις περίτεχνα με τις λέξεις, όπως εσύ ξέρεις και να εκφράζεις  τις επιθυμίες σου, τα οράματά σου και τις ανησυχίες σου, και να τα διοχετεύεις και σε μας, μέσα από  τα ωραία ποιήματα σου.  Ίσως έτσι και μείς αποκτήσουμε  ηθική καλλιέργεια και ψυχική δύναμη που τόσο έχουμε ανάγκη.

Η πρώτη ποιητική συλλογή του Παναγιώτη Τζαννετάτου  κυκλοφορεί σε επιλεγμένα Βιβλιοπωλεία.
( Κεφαλονιά : Κύβος..... Β.Βανδώρου 13 (Πάροδος Λιθόστρωτου), Αργοστόλι
Τηλ.
26710 26872
και... Σταματελάτου....Λιθόστρωτο 1, Αργοστόλι Τηλ. 26710 - 22918 )
Τηλεβόας Κεφαλονιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου