Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

COZZY Internet Cafe (Ληξούρι): Μια πραγματικά αξιόλογη κοινωνική προσπάθεια.

Ο Τσόρτσιλ έλεγε «Αυτά που παίρνουμε είναι προς το ζην. Ζωή είναι αυτά που δίνουμε».  Και πόσο μάλλον όταν αυτά που δίνουμε προορίζονται για να  δώσουν λίγη χαρά, σε αθώες ευαίσθητες παιδικές καρδούλες.  Ας μην ακούμε μόνο τον ήχο της δικής μας καρδιάς, ας ακούσουμε και τον χτύπο της καρδούλας, των παιδιών που βρίσκονται δίπλα μας, στο  Ορφανοτροφείο Αργοστολίου, και ας τους δείξουμε την αγάπη μας που την έχουν τόσο πολύ ανάγκη. 

Το COZZY Internet Cafe, πραγματικά αφουγκράστηκε το χτύπο της παιδικής καρδούλας, των παιδιών του Ορφανοτροφείου Αργοστολίου, και αναλαμβάνει αυτά τα Χριστούγεννα, την προσπάθεια να δώσει ένα χαμόγελο στα παιδιά, που το έχουν πραγματικά ανάγκη,. Όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολα περνάμε λόγω των άσχημων οικονομικών μας αλλά πάντα υπάρχει ένα περιθώριο να δώσουμε ένα δωράκι εκεί που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Πηγαίνετε  ένα οποιοδήποτε δωράκι στο COZZY Internet Cafe  (Ανδρέα Λασκαράτου, 7,  Παραλία Ληξουρίου), από Πέμπτη στις 9:30 π.μ. έως 30 Δεκεμβρίου στις 9:30 π.μ και εκεί θα συγκεντρωθούν υπεύθυνα, για να δοθούν στα παιδιά του Ορφανοτροφείου Αργοστολίου. Σε κάθε δωράκι, θα προστεθεί μια ευχή και αν επιθυμείτε θα προστεθεί και το όνομα σας, έτσι ώστε τα παιδιά που θα το πάρουν να ξέρουν ποιος πραγματικά νοιάζεται γι’ αυτά.

Οποιοδήποτε δώρο ανεξαρτήτου αξίας είναι αρκετό να δώσει ένα χαμόγελο !!!

Ας δώσουμε ένα χαμόγελο και λίγη αγάπη μέρες που είναι !!!

Συγχαρητήρια στα παιδιά του COZZY Internet Cafe, γι’ αυτή τους  την προσπάθεια, που δείχνει την ευαισθησία τους και τα αγνά αισθήματα τους.  Πιστεύω ότι η ευαίσθητη ψυχή του Κεφαλονίτη θα ανταποκριθεί στο κοινωνικό κάλεσμα τους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου