Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ: Πληρωμή εργαζομένων. Προς τι η ανακοίνωση;

 Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλλονιάς προέβηκε στην πληρωμή των εργαζομένων του Παιδικού Σταθμού Ελειού – Πρόννων, του Παιδικού Σταθμού Πυλάρου καθώς και του ΚΗΦΗ Πυλάρου, έως και 31 Αυγούστου που ήταν ως προσωπικό στην δυναμικότητά της.


Οι χρηματοδοτήσεις τόσο για τους προαναφερόμενους Παιδικούς Σταθμούς από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. ΑΕ όσο και για το ΚΗΦΗ από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Ιονίων Νήσων, δεν μας έχουν καταβληθεί παρ’ όλο που για τα προαναφερόμενα έργα οι συμβάσεις έχουν λήξει, θεωρήσαμε όμως ότι θα πρέπει με ίδια κεφάλαια να εξοφληθούν οι αποδοχές των εργαζομένων, εκτιμώντας την δύσκολη οικονομική κατάσταση και την κατανόησή τους, όλο αυτό το χρονικό διάστημα.


Για την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ Ο Πρόεδρος
Άγγελος Κωνσταντάκης


Τηλεβόας Κεφαλονιάς:  Κάνε το καλό ριχτό στο γιαλό, λέει η λαϊκή παροιμία.  Και αυτό όταν πρόκειται να κάνεις ελεημοσύνη, η άλλη αγαθοεργία. Πόσο μάλλον όταν  είσαι υποχρεωμένος να κάνεις τα αυτονόητα.  Κάνατε άριστα, πολύ καλά και τους πληρώσατε, έστω και με ίδια κεφάλαια.   Ειληκρινά μπράβο σας.  Γιατί  θα πρέπει, όμως,  να βγάζουμε δημοσιεύματα να ενημερώνουμε και να καυχιόμαστε, ότι δώσαμε στους εργαζόμενους τον ιδρώτα τους, και τον κόπο τους;  Γιατί πρέπει αυτό να αποτελεί είδηση;  Το έχουμε ξαναθίξει από αυτή εδώ τη σελίδα.  Είναι αδιανόητο είναι εξωφρενικό.  Είχε βγει δελτίο τύπου όταν υπήρχε καθυστέρηση της πληρωμής των εργαζομένων;   
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου