Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Η Κασσάνδρα προβλέπει για το 2012

Γενικές προβλέψεις


Μια από τις πιο σπάνιες αστρολογικές συγκρούσεις θα δημιουργηθεί το 2012: το τετράγωνο του Ουρανού από τον Κριό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερο, δυο φορές.

Η πρώτη 24 Ιουνίου και η δεύτερη 19 Σεπτεμβρίου.

Κύρια αιτία μεγάλων παγκόσμιων αλλαγών το κοντράρισμα του ουρανού από τον Ιούνιο του 2012 με τον Πλούτωνα έως το 2015 θα επαναληφθεί εφτά φορές. Φαινόμενο σπάνιο. Επτά εκρηκτικά τετράγωνα που θα φέρουν τα πάνω κάτω στον κόσμο.

Σωτήριες αλλαγές, αλλά και ακραία επικίνδυνες.

Ακόμη και το θετικό τρίγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα τον Οκτώβριο, ή του Πλούτωνα με τον Δία τον Μάρτιο θα περάσουν απαρατήρητες αν και θετικές.

Το νέο έτος ξεκινά με παγκόσμιες αλλαγές και πολύ βαρύ τίμημα για όλον τον κόσμο.

Ο Ουρανός με τον Πλούτωνα, ένα εκρηκτικό μίγμα, που αν σκάσει θα προκαλέσει τρόμο και θύματα που ούτε στην φαντασία μας δεν έχουμε δει.

Στο σκηνικό του τρόμου όμως υπάρχει μια ακτίδα ελπίδας: ο Ποσειδώνας, μετά από χρόνια, περνά στο ζώδιο των Ιχθύων το 2012.

Μέχρι το 2025 που θα παραμείνει στους Ιχθύες και επειδή είναι το μόνο ζώδιο που βοηθά τον πλανήτη μας σε αυτά τα χρόνια, θα ξαναγεννηθούν ελπίδες, ιδανικά, μετά από πικρές αλλαγές.


Κριός:
Αυτή τη νέα χρονιά οι πιο σημαντικές αποφάσεις που θα πάρετε θα έχουν οικονομικά κίνητρα. Θα αντιμετωπίσετε πιέσεις, αλλαγές, αλλά και προκλήσεις. Κρίσιμη και καθοριστική χρονιά για τα οικονομικά σας. Ευνοϊκή περίοδος για σας είναι τον Σεπτέμβριο για επικοινωνία και επανασύνδεση, γιατί θα έλθετε σε ρήξη με τους γύρω σας.


Ταύρος:
Ο έρωτας θα κυριαρχήσει αυτή τη χρονιά στη ζωή σας. Είστε το πιο ευνοημένο ζώδιο της χρονιάς. Τα δύσκολα της χρονιάς δεν θα σας επηρεάσουν όσο θα επηρεάσουν τα άλλα ζώδια. Στα οικονομικά θα ευνοηθείτε τον Απρίλιο, Μάιο, Ιούνιο και Νοέμβριο. Στα αισθηματικά τον Μάρτιος, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο.


Δίδυμοι:
Η χρονιά αυτή σας δίνει χρόνο να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τον εαυτό σας. Μετά από δώδεκα χρόνια ο Δίας περνάει στο ζώδιό σας, σας βοηθά να κάνετε ανοίγματα δουλειάς, σχέσεων. Θα σας απασχολήσουν θέματα υγείας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποκτά ο τομέας του έρωτα. Προσοχή μην ξεγελαστείτε σε συμφωνίες δουλειάς.


Καρκίνος:
Μεγάλες αλλαγές απρόσμενες στη ζωή σας. Οι γεννημένοι 28, 29 και 30 θα περάσουν τη χρονιά για γερά νεύρα. Η νέα χρονιά για αυτούς κλείνει, ανοίγει νέους κύκλους προσωπικούς ή εργασιακούς. Οι γεννημένοι Ιούλιο θα δουν φως στο τούνελ μετά από πολλά χρόνια. Προσοχή στην υγεία σας.


Λέων:
Οικονομικά μέχρι τον Ιούλιο οι περισσότεροι θα έχετε αποτελέσματα από τις προσπάθειες του περασμένου χρόνου. Ευνοούνται συνεργασίες, σχέσεις, μεγάλες αλλαγές και ξεκαθαρίσματα στα προσωπικά. Θα προβληθείτε στο πρώτο εξάμηνο επαγγελματικά. Προσοχή κίνδυνος ατυχημάτων. Η υπερβολή είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σας.


Παρθένος:
Η χρονιά που πέρασε σας γέμισε θλίψη και ανασφάλεια σε όλους τους τομείς. Έως τον Μάρτη ανοιχτές ευκαιρίες για γάμο, συνεργασία, κληρονομιά, εγκυμοσύνη ή απόκτηση πολυπόθητου πτυχίου. Ευκαιρίες ζωής που θα είστε τυφλοί να μην τις δείτε. Έως το 2013 ευκαιρίες για να απαλλαγείτε από τον βραχνά των οικονομικών ή από ένα δάνειο. Ιδανικές εξελίξεις σε προσωπική ζωή. Δυνατή επαγγελματική ευκαιρία. Κάντε έξυπνες κινήσεις. Συναισθηματικά ευνοείστε στο ξεκίνημα της χρονιάς και Μάρτιο Οκτώβριο, Νοέμβριο. Οικονομικά: Απρίλιο, Μάϊο.


Ζυγός:
Προσγειωθείτε στην πραγματικότητα όχι ευχάριστα, αλλά αναγκαστικά για κινήσεις απερίσκεπτες. Ανατροπές λοιπόν και αυτή τη χρονιά με μεγάλη ταχύτητα σε γάμους, συνεργασίες. Οι εκλείψεις της χρονιάς αφορούν σε οικονομικές και λεκτικές διαφωνίες. Μέσα στα δύσκολα όμως ο Δίας από τον Ιούνιο και μετά μόνον εσάς μπορεί να ευνοήσει πραγματικά.



Σκορπιός:
Ο Κρόνος θα κάνει φέτος το πέρασμά του στο δικό σας ζώδιο. Ο Δίας μέχρι τον Ιούνιο ευνοεί κάθε συνεργασία. Αν είστε μόνοι θα προχωρήσετε σε κάτι σοβαρό στην προσωπική σας ζωή. Ανάγκη αλλαγής δουλειάς. Μέχρι τον Οκτώβριο ο Κρόνος θα κάνει αισθητή την παρουσία του στο ζώδιό σας με αποτέλεσμα να χαλάσουν οικογενειακές σχέσεις, προσωπικές και επαγγελματικές για οικονομικούς ή άλλους λόγους.


Τοξότης:
Ψάχνετε ή σχεδιάζετε ένα επαγγελματικό άνοιγμα και με αυτή τη χρονιά θα το τολμήσετε. Προσοχή γκρίνια και προβλήματα στα προσωπικά σας. Λόγω προτεραιότητας που θα δώσετε στον επαγγελματικό τομέα υπάρχει περίπτωση να διαλύσετε μακροχρόνιες σχέσεις. Μεγάλες επαγγελματικές απαιτήσεις με μικρότερο κέρδος. Φεβρουάριος, Απρίλης, Σεπτέμβριος, Δεκέμβριος: θετικό διάστημα στα προσωπικά.


Αιγόκερος:
Μια από τις πιο καλές οικονομικά χρονιές ως τα μέσα της χρονιάς. Οι γεννημένοι Δεκέμβριο έως τον Μάρτη θα έχετε επαγγελματική ευκαιρία. Θα τολμήσετε μεγάλες αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα με εξ’ ίσου μεγάλο οικονομικό κέρδος. Ευνοημένοι και ερωτικά, ιδιαίτερα Μάρτιο, Απρίλιο. Οικονομικά, επαγγελματικά σκέφτεσθε να αρχίσετε κάτι νέο. Ιούνιος, Ιούλιος είναι ευνοϊκοί για σας.

Υδροχόος:

Ο Ποσειδώνας στο σπίτι του στους Ιχθύες, δίνει την δυνατότητα στους Υδροχόους αυτή την χρονιά ή και μέχρι τα μισά του 2013 να πραγματοποιήσουν τα μεγαλύτερα όνειρά τους. Δύσκολη χρονιά το 2011. Θα βρεθούν τρόποι να λυθούν προβλήματα προσωπικά ή οικονομικά χρόνων. Βέβαια αυτή η χρονιά θα δώσει και μια ή δυο λύπες που θα ταρακουνηθείτε ψυχικά. Ο έρωτας θα έρθει για τους μοναχικούς και αρκετοί πειρασμοί για τους δεσμευμένους. 

Καθιέρωση για αυτούς που έχουν κουραστεί για να πετύχουν επαγγελματικά. Νέες σημαντικές φιλίες, απόκτηση σπιτιού, νέου μέλους στην οικογένεια, βελτίωση σημαντικών σχέσεων.

Ιχθύες:

Έξτρα έξοδα. Ζημιές που θα κοστίσουν διαφορετικά. Οικονομικό περιβάλλον, αλλαγές ξαφνικές που έφερε το 2011. Η νέα χρονιά είναι εξαιρετική για την ζωή σας. Μετακινήσεις ευχάριστες. Φεβρουάριος, Ιούνιος, Αύγουστος θα σας φέρουν συγκινήσεις και αναγνώριση. Σεπτέμβριος, Δεκέμβριος αποδοτικοί μήνες στα οικονομικά και ερωτικά είστε ευνοημένοι τον Ιανουάριο, Ιούλιο και Αύγουστο.
 
Kασσάνδρα για την ΟΔΥΣΣΕΙΑ και τον Τηλεβόα ( cassandra@odusseia.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου