Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Ο δραστήριος Πολιτιστικός Σύλλογος «ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΒΡΑΧΟΣ», δίνει τη γιορταστική νότα στα Σιμωτάτα.


Σε μια εποχή που η οικονομική κρίση έχει πλήξει σε μεγάλο βαθμό τα περισσότερα νοικοκυριά το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Σ. Κόκκινος Βράχος αποφάσισε να δώσει μια γιορτινή νότα στο χωριό φωτίζοντας τον κεντρικό δρόμο του χωριού στοχεύοντας να ανεβάσει τη διάθεση των συγχωριανών τους καθώς και των φίλων του συλλόγου. Σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια κυριάρχησε και πάλι ο εθελοντισμός που χαρακτηρίζει τους Σιμωτάδες οι οποίοι πρόθυμα βοήθησαν για αυτό το αποτέλεσμα. Πραγματικά αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Άγγελο Κωνσταντάκη, τον κ. Γεράσιμο Σέρρα καθώς επίσης και στους Αριστείδη Κουρκουμέλη, Γεώργιο Ευθυμιάτο, Γεράσιμο Μικελάτο και Ευάγγελο Φραγκισκάτο.


Για τους μικρούς μας φίλους ο Σύλλογος διοργανώνει ένα παιδικό πάρτι στο χώρο του συλλόγου στα Σιμωτάτα στις 26 Δεκεμβρίου και ώρα 5 30 μμ. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με θεατρικό παιχνίδι απο την συγχωριανή μας και θεατροπαιδαγωγό κ. Καλλιόπη Λιοσάτου καθώς επίσης παιχνίδια, πολλές εκπλήξεις και φυσικά την καθιερωμένη συνάντηση με τον Αγ. Βασίλη.


Στα πλαίσια του εορταστικού πνεύματος που μας διακατέχει καλούμε όλους τους φίλους μας να διασκεδάσουν μαζί μας την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου στο κέντρο ΕΝΕΤΙΚΟΝ στα Τραυλιάτα. Το γλέντι ξεκινάει στις 21 00 και θα κρατήσει μέχρι το πρωί! Την βραδιά θα πλαισιώνει μουσικά ο Θανάσης Γλυνος με το λαούτο, τη φωνή και τις πονηρές μαντινάδες του, ο Αλκαίος Σουγιούλ στο μπουζούκι, ο Γιαννης Δάφνος στη κιθάρα, ο Λαμπρογιάννης Πεφάνης στο βιολί και ο Γρηγόρης Βαγγελάτος στα πλήκτρα.

Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η                           ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Κρήτη Θωμάτου                           Μαρία Κουρκουμέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου