Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011

Υπογράφει και ο Σπύρος Μοσχόπουλος την επιστολή προς Πετσάλνικο


Με ομαδική, επιστολή προς τον πρόεδρο της βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, 17 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής μας Σπύρος Μοσχόπουλος,  ζητούν να ερευνηθούν όλοι οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν καταθέσεις που δεν έχουν βρεθεί.


 Στην επιστολή τους επισημαίνουν ότι: «το τελευταίο καιρό παρατηρείται έντονη προσπάθεια αμφισβήτησης του κύρους και του ήθους των βουλευτών. Γνωρίζοντας λοιπόν την ευαισθησία σας σε θέματα διαφάνειας σας δηλώνουμε ότι είμαστε αρωγοί στην πρωτοβουλία που έχετε πάρει για το άνοιγμα των λογαριασμών όλων των μελών του κοινοβουλίου. Για οποιοδήποτε πιστοποιητικό ίδρυμα της εμφυλίου, έχουμε στη διάθεση σας κάθε σχετικό έγγραφο, υπεύθυνη δήλωση και εξουσιοδότηση προς κάθε αρμοδία αρχή, για την ουσιαστική και νομικά ισχυρή υλοποίηση αυτού του εγχειρήματος» .

Οι βουλευτές που υπογράφουν την επιστολή είναι οι: Γιάννης Αμοιρίδης, Παύλος Στασινός, Σπύρος Μοσχόπουλος, Θανάσης Χαντάβας , Αναστάσιος Σιδηρόπουλος ,Σπυροπάνος Μαργέλης ,Βασίλης Τόγιας , Ιωάννης Βλαντής , Νίκος Τσώνης , Βαρβαρίγος Δημήτριος, Αργύρης Λαφαζάνης , Νίκος Ζωίδης , Βασίλης Κεγκέρογλου, Σάββας Εμινίδης , Χρήστος Μαγκούφης, Γιώργος Παπαμανώλης και Ηλίας Θεοδωρίδης.

Σωστή η ενέργεια του Σπύρου του Μοσχόπουλου και των άλλων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και μπράβο τους.   

Κάνεις, εξ’ άλλου, δεν θα μπορούσε να αμφισβητήσει το ήθος και την τιμιότητα του βουλευτή μας. 

Αρκεί όμως μια επιστολή για να σταματήσει η αμφισβήτηση, από το λαό, των πολιτικών και της πολιτικής;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου