Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ: Να σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Κύριοι,

η εποχή που διανύουμε είναι εξαιρετικά δύσκολη. Ωστόσο κάποιοι από μας είναι σε δυσμενέστερη θέση από τους άλλους, καθώς αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα άμεσα συσχετιζόμενα, με την υγεία τους σωματική και ψυχική, τον βιοπορισμό, το οικογενειακό τους περιβάλλον, τις εξαρτήσεις παντός είδους και ένα σωρό άλλα περισσότερα και άλλα λιγότερο εμφανή.
Συνήθως όλοι αυτοί οι άνθρωποι υποφέρουν σιωπηρά, σε ένα κοινωνικό περιβάλλον που είτε απλώς δεν παρατηρεί είτε κωφεύει ηθελημένα ή από άγνοια στις όποιες εκκλήσεις τους.

Είναι πολύ σημαντικό, τώρα που η πίεση των κοινωνικοοικονομικών αλλαγών κρίνεται πλέον δυσβάστακτη, να σταθούμε στο πλάι όλων αυτών των συμπολιτών μας, στηρίζοντάς τους με ό,τι μέσα διαθέτουμε, προκειμένου να αισθανθούν ασφαλέστεροι, να αντιμετωπίσουν θαρρετά τα προβλήματά τους, -αυτά που υφίστανται και όσα επίκεινται να παρουσιαστούν- και καταστεί η ζωή τους περισσότερο υποφερτή.

Απευθύνομαι σε όλους όσους μπορούμε να συνδράμουμε και το έχουμε αποδείξει με την μέχρι τώρα δράση μας, την ευαισθησία μας και το ενδιαφέρον μας για τους συνανθρώπους μας, ο καθένας από την θέση ευθύνης του, με βάση τις αρμοδιότητες και τις δυνατότητές του. Απευθύνομαι σε όλους όσους ήδη προσφέρουν και θα θεωρώ ότι θα χαρούν να προσφέρουν περισσότερο, σε όσους χρίζουν βοηθείας.

Στην βάση αυτή θα ήταν σκόπιμο να συνεργαστούμε όλοι μαζί, συντονισμένα με κοινό παρανομαστή και στον τομέα που μπορεί καθείς από εμάς, να συνεισφέρει αποτελεσματικότερα, ώστε  να πράξουμε το καλύτερο, αξιοποιώντας πλήρως το δυναμικό μας.

Η έλευση του νέου έτους μπορεί και οφείλει να αποτελέσει την απαρχή της κοινής μας προσπάθειας. Η δράση μας, ωστόσο  δεν πρέπει να περιοριστεί στον ενθουσιασμό  των πρώτων ενεργειών, ο οποίος με την παρέλευση του χρόνου συνήθως ξεθυμαίνει. Ο ζήλος αλλά κυρίως οι προεμβάσεις μας οφείλουμε να συνεχιστούν και να ενταθούν για όσο υπάρχουν συμπολίτες μας που δυστυχούν και καταστάσεις που τους επιβαρύνουν καθημερινά.

Ως εκ τούτου, σας παρακαλώ όλους να παραβρεθείτε την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου και ώρα 6.30μμ, προκειμένου να συζητήσουμε και να καθορίσουμε με ποιον τρόπο θα εργαστούμε οργανωμένα ώστε να ανακουφίσουμε όσο μπορούμε όλους εκείνους που υποφέρουν καθημερινά.
Για το σκοπό αυτό, θα ήταν σκόπιμο να μας καταθέσετε συγκεκριμένες προτάσεις και ιδέες, ώστε η προσφορά μας να είναι καίρια και άμεση.

Με εκτίμηση,

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ 



ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΟΥΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου