Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011

POROSNEWS: ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕΤΑΛΙΚΗ ΓΕΦΥΡΑ ΠΟΡΟΥ

ΓΕΦΥΡΑ ΠΟΡΟΥ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ 13!

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΕΦΥΡΑ ΠΟΡΟΥ!!!
Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ!
ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ!!!

ΤΟ  ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,, ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,, !!! ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ  ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ,, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ  ΣΤΟ   ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ,,,, 
ΑΛΛΑ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ  ,ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ!,, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!
Η ΑΝΩ, ΗΤΑΝ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ,, ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΡΩΤΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΙΠΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ, ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΠΕΡΙΛΙΠΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΟΛΩΜΟ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ,ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.!!!


 ΒΑΣΙΚΑ Η  ΓΕΦΥΡΑ  ΜΑΣ  ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Μ1 ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΣ,,ΕΝΩ   ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Μ2,, ΩΣΤΕ   ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟΥ,ΣΤΗΝ   Μ1 (ΑΥΤΗΝ)  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΜΙΚΤΟ ΒΑΡΟΣ ΑΠΟ 5 ΤΟΝΟΥΣ ,ΣΤΟΥΣ 2,5 ,,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ  ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΔΙΩΡΘΩΣΗΣ!!,,ΟΠΟΤΕ ΛΟΓΙΚΑ Η ΛΥΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΕΦΥΡΑ ΑΠΟ  ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ   Μ2  ΜΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ !!  ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΤΟΜΑ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΑΛΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!
ΣΤΟ  ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ  ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΘΕΣΗ  ΒΡΑΧΙΣΜΟΥ,, ΚΑΙ  ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΙΣΜΑ, ΟΠΟΤΕ  ΣΥΝΤΟΜΑ  ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ  ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ  ΑΠΟ ΕΚΕΙ!    ΤΑ  ΠΑΙΔΙΑ  ΜΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ  ΕΧΟΥΝ  ΔΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ  ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ  ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ!!!

ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου