Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Ευχές από το Σύλλογο Κεφαλλονιτών Αργυρούπολης & Νοτίων Προαστίων

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου Κεφαλλονιτών Αργυρούπολης θα ήθελα να απευθύνω στους απανταχού Κεφαλλονίτες αλλά και σε όλους τους Έλληνες, θερμές ευχές για Καλά Χριστούγεννα, η γέννηση του θεανθρώπου ας είναι φάρος έμπνευσης και ψυχικής ανάτασης για όλους.
Το 2012 να είναι γεμάτο Υγεία, Ευτυχία, Δύναμη προσωπική και οικογενειακή και καλή Χρόνιά με Πρόοδο και Δημιουργικότητα.
Δράττομαι δε της ευκαιρίας να ευχαριστήσω όλους εσάς που μοιράζεστε το όνειρό μας για μια Κεφαλλονιά δυνατή με έντονη παρουσία εντός όσο και εκτός των συνόρων.
Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος
Γιώργος Κωνσταντάτος
 
Ο Τηλεβόας Κεφαλονιάς σας ευχαριστεί για τις ευχές σας, και εύχεται στον Πρόεδρο, Γιώργο Κωνσταντάτο, στο Διοικητικό Συμβούλιο και στα μέλη του Συλλόγου σας, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΎΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ, σε σας και στις οικογένειές σας. 

Επίσης σας ευχαριστούμε για τις υπέροχες εκδηλώσεις που πραγματοποιήσατε, τη χρονιά που πέρασε, με τις οποίες φέρνατε κάθε φορά το νησί μας κοντά στους Κεφαλονίτες της Αθήνας.

Ακόμη, σας ευχαριστούμε για την μεγάλη προσπάθεια που κάνετε για την διατήρηση, και τη διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, και ακόμη γιατί έχετε καταστήσει το σύλλογό σας αστείρευτη πηγή παραγωγής Κεφαλονίτικου πολιτισμού και κουλτούρας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου