Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012

Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας, Δελτία Τύπου: ... Τιμωρία ενόχων κε Λομβέρδο και Ο "αδιάβαστος" Χρυσοχοΐδης.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 ... Τιμωρία ενόχων κε Λομβέρδο

Με "μακελειό" απειλεί - ποιους άραγε; Μήπως τον Ελληνικό λαό; Ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος μας απειλεί αν «πειραχθεί» ο Γ. Παπανδρέου, με αφορμή τα κατασκευασμένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που μας έβαλαν στο Μνημόνιο και την κηδεμονία.
Η κραυγή "κάτω τα χέρια από τον Παπανδρέου", δονεί απ' άκρο σ' άκρο το ΠΑΣΟΚ. Η "σημαία" του κινήματος, ο κύριος "λεφτά υπάρχουν", ο θλιμμένος πολιτικός που δεν ήξερε τα χάλια της ελληνικής οικονομίας, πριν αναλάβει την καρέκλα του Μεγάρου Μαξίμου, πρέπει να βρεθεί στο απυρόβλητο.
Πρέπει να τεθεί υπεράνω των νόμων. Αυτός δεν είναι ένας απλός πολίτης, όπως όλοι όσοι μαχόμαστε καθημερινά για την επιβίωση της οικογενείας μας.
Αυτός ανήκει σε άλλη σφαίρα, σε άλλο επίπεδο. Είναι γόνος επιφανούς οίκου κοινοβουλευτικής δυναστείας. Δεν μπορεί να έχει την ίδια αντιμετώπιση με τον άνεργο ή χαμηλόμισθο φουκαρά που του κόβουν το ηλεκτρικό γιατί αδυνατεί να πληρώσει το χαράτσι.
Το είπε ο κ. Λοβέρδος. Ο κ. υπουργός. Και αυτός δεν ήξερε. Τόσα χρόνια δεν ήταν βλέπετε υπουργός. Ξαφνικά ξύπνησε μέσα στη βαθιά νύχτα στην οποία καταδίκασε τον Ελληνικό λαό και κατάλαβε. Η οικονομία καταρρέει. Και άρχισε να μας "σώζει", μαζί με τους συντρόφους του και τον  πρωθυπουργό τους Γ. Παπανδρέου.
Τώρα, αφού διαφώνησε, συμφωνώντας, σε όλα τα άδικα και ισοπεδωτικά για τον Ελληνικό λαό μέτρα, αφού συνέτριψε συνταξιούχους και Σύστημα Υγείας, στηρίζοντας μια πολιτική, την οποία κατήγγειλε κατόπιν, υποσκάπτοντας τον έως τότε αρχηγό του, τώρα βροντοφωνάζει : "Κάτω τα χέρια από τον Παπανδρέου". Γιατί ;
Γιατί έρχονται ειδικά δικαστήρια. Για τον τέως πρωθυπουργό, αλλά και για όσους μαςκαταδίκασαν σε  αναξιοπρέπεια και πείνα. Γιατί αν θεμελιωθεί κατηγορία κατά του "μεγάλου ηγέτη" , όλοι οι συνυπογράφοντες υπουργοί είναι συνυπεύθυνοι και κινδυνεύουν. Όχι ο κ. Λοβέρδος δεν ξαναγάπησε ξαφνικά τον Παπανδρέου, απλώς δεν έπαψε ποτέ να αγαπά υπερβολικά τον εαυτό του. Για τον ίδιο ανησυχεί, για να μην πούμε τρέμει.
Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι υπάρχει και το θέμα της διαδοχής, σε ότι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ και οι ψήφοι των "παπανδρεϊκών" είναι καλοδεχούμενοι. Λυπούμαστε κ. Λοβέρδο, αλλά οι καναλάρχες φίλοι σας στηρίζουν άλλο άλογο στην κούρσα της διαδοχής. Εσείς δεν είστε παρά ένα μικρό πιόνι στη σκακιέρα, παρά τις προσπάθειές σας να ξεχωρίσετε με άναρθρες κραυγές.
Όχι κ. Λοβέρδο. Αργά, αλλά σταθερά, ξυπνάμε. Πιστέψτε το και πείτε το και στους φίλους σας. Πείτε τους, γιατί δεν το έχουν αντιληφθεί ακόμη, ότι το μακελειό έχει πραγματοποιηθεί ήδη μεμοναδικό θύμα τον Ελληνικό Λαό. Εμείς μόνο όταν τιμωρηθούν όπως τους αξίζει όλοι όσοι έφεραν την Πατρίδα μας σε αυτό το χάλι θα ησυχάσουμε. Τα συγχωροχάρτια να τα αναζητήσετε αλλού. Στην Ελλάδα δεν θα τα βρείτε πια. Οι Έλληνες μέσα από το ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ θα σας παραδώσουμε προσωπικά τις αποφάσεις μας για ότι πράξατε και ότι παραλείψατε να πράξετε.
                            
                                                                                        Εκ του τοπικού Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας
                                                                                                    Κεφαλονιάς και Ιθάκης


                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                Ο "αδιάβαστος" Χρυσοχοΐδης

Σε μία άκρως κυνική ομολογία προέβη ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος παραδέχθηκε ότι «δεν διάβασε το μνημόνιο». Άλλο ένα δείγμα αδιαφορίας, ανικανότητας, αφερεγγυότητας και διάλυσης του καταρρέοντος διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος και των εκφραστών του.
Υπουργός της κυβέρνησης και εκ των κορυφαίων του ΠΑΣΟΚ ο κ. Χρυσοχοΐδης , δήλωσε σε μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι ότι
ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ , ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΟ ΜΕ ΑΛΛΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ.

Τόσο υπολογίζουν την υπογραφή τους !!!
Τόσο υπολογίζουν την θέση τους !!!
Τόσο υπολογίζουν τον Ελληνικό Λαό !!!

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ !!!
Ο Ελληνικός Λαός πρέπει να τους φερθεί ακριβώς όπως τους αξίζει.

Εκ του τοπικού Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας
Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Εστάλη στο e-mail του Τηλεβόα Κεφαλονιάς, από τον κ. Σωτήρη Σάρλο εκπρόσωπο του ΣΕΕ σε Κεφαλονιά και Ιθάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου