Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ: Ένας νέος πολιτικός φορέας.

…πρωτοβουλία αποστράτων αξιωματικών των Ε.Δ. & των Σ.Α.
Για την δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα με την συμμετοχή όλων των Ελλήνων με στόχο την ανάδειξη των υγιών Εθνικών και Δημοκρατικών δυνάμεων της Χώρας......


 Η λύση είναι στα χέρια σας

Το έμβλημά μας
...τρεις πλάγιες παράλληλες γραμμές με χρώματα γαιώδες, βαθύ κυανό και γαλάζιο αντίστοιχα που συμβολίζουν την Ελληνική γη, θάλασσα και ουρανό και τη λέξη ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ με τα αρχικά Ε.Ε.

Οι αρχές μας
•    Δημοκρατία – Αξιοκρατία - Δικαιοσύνη
•    Έλεγχος υπευθύνων για τη δημοσιονομική κατάσταση της Χώρας
•    Διαφύλαξη της Εθνικής κυριαρχίας και προάσπιση των Εθνικών συμφερόντων
•    Κοινωνική πρόνοια & αλληλεγγύη
•    Προστασία της ζωής, της περιουσίας και των δικαιωμάτων του Πολίτη
•    Το σχολείο, ανοικτή εστία παραγωγής Ελληνικής και Ορθόδοξης Χριστιανικής αγωγής
•    Ισότιμη συμμετοχή στις διεθνείς συμμαχίες, ενώσεις και οργανισμούς
•    Απλή αναλογική
•    Κατάργηση  ασυλίας και προνομίων βουλευτών
•    Μέγιστη διάρκεια συνεχούς βουλευτικής θητείας
•    Ασυμβίβαστο βουλευτή & υπουργού
•    Διαρκής έλεγχος του πόθεν έσχες για όλους

« ποιοι είμαστε»
 «Είμαστε μία ομάδα πολιτών, οι οποίοι διαισθανόμενοι ότι η σημερινή κατάσταση της Χώρας ταυτίζεται με τις συνθήκες που δημιούργησαν τη λαϊκή επανάσταση της 15ης Αυγούστου 1909 από το «Στρατιωτικό Σύνδεσμο», αποφασίσαμε να προβούμε στην ίδρυση ενός  πολιτικού φορέα, με απώτερο σκοπό, την ανάδειξη του πραγματικού Έλληνα, αυτού του φιλότιμου, του εργατικού, του εφευρετικού, του πατριώτη,   ο οποίος ποτέ δεν έπαψε να υπάρχει, όπως ανεπιτυχώς προσπαθούν κάποιοι να μας πείσουν, αλλά απλώς περιμένει αυτόν που θα του ξαναδώσει τη θέση που του αρμόζει, μέσα σε μία κοινωνία με πραγματικά ίσες ευκαιρίες προς όλους.

Είμαστε Έλληνες πατριώτες, οι οποίοι πιστεύουμε ακράδαντα, ότι η λύση για τα σοβαρά ηθικά-πολιτικά και οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πατρίδα και τα οποία δημιουργήθηκαν  με απόλυτη ευθύνη του πολιτικού συστήματος, μπορεί να προέλθει μόνο μέσα στα πλαίσια της εγκαθίδρυσης πραγματικής Δημοκρατίας.

Μιας Δημοκρατίας που δυστυχώς έχει σήμερα αντικατασταθεί, από ένα σύστημα σήψης και παρακμής, το οποίο λειτουργεί καθαρά για την εξυπηρέτηση οικονομικών, προσωπικών και πολιτικών συμφερόντων…...» « τι επιδιώκουμε»

«Όλοι αυτοί που μας οδήγησαν σ’ αυτή την τραγική  κρίση, όσο ψηλά και να στέκονται, να κληθούν να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη και στον Ελληνικό λαό. Οι ημέρες της ασυδοσίας και ατιμωρησίας πέρασαν ανεπιστρεπτί.

Την αποκατάσταση της Εθνικής υπερηφάνειας και αξιοπρέπειας και την διασφάλιση της εθνικής κυριαρχίας.

Την οργάνωση  ενός μικρού και ευέλικτου κρατικού μηχανισμού με έμφαση στις σύγχρονες τεχνολογίες με αξιοκρατία, διαφάνεια, ισονομία και ήθος.

Την ελεύθερη αλλά όχι ασύδοτη οικονομία.

Τη ριζική αντιμετώπιση της μάστιγας της λαθρομετανάστευσης αλλά και την αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Άμεση αξιοποίηση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας. Καθορισμό ΑΟΖ και έναρξη ερευνών

Ήθος, ισονομία, ίσες ευκαιρίες προς όλους. Δεν διαχωρίζουμε τους Έλληνες.

Πιστεύουμε στην εξασφάλιση της θέσης της Χώρας μέσα σε μία ενωμένη Ευρώπη όπως την οραματίστηκαν οι ιδρυτές της και όχι όπως την παραδίδουν οι διάδοχοι τους και οι κερδοσκόποι.

Παραμονή στο ΕΥΡΩ αλλά χωρίς απεμπόληση Εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων, χωρίς αντισυνταγματικές συμβάσεις και επιλογές και χωρίς την οικονομική εξαθλίωση των πολιτών.

Πληρώνουμε ότι πραγματικά χρωστάμε αλλά και διεκδικούμε ότι μας χρωστάνε….»


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ
Ναυαρίνου 17 3ος όροφος TK 10680 Aθήνα
www. Syndesmosee.gr
email: syndesmosee@gmail.com


Εστάλει στο e-mail του Τηλεβόα Κεφαλονιάς από τον κ. Σωτήρη Σάρλο Εκπρόσωπο του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας στη Κεφαλονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου