Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Κάλεσμα συμμετοχής στο πρόγραμμα της αποκριάς του δήμου


Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.) έχει ήδη ξεκινήσει την οργάνωση του Κεφαλλονίτικου Καρναβαλιού 2012 και έχουν δρομολογηθεί οι φετινές εκδηλώσεις σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες. Σε μια περίοδο ανακατατάξεων μια χρωματιστή και χαρούμενη νότα ελπίδας και ομορφιάς μας καλεί να ξεφύγουμε από το γκρίζο και να ξεχαστούμε, έστω για λίγο, γεμίζοντας με χρώμα την καθημερινότητά μας, με την ελπίδα να σας κλέψουμε ένα χαμόγελο και να σας κάνουμε να αισθανθείτε καλύτερα.


Το Καρναβάλι 2012 στηρίζεται κυρίως στις ντόπιες δυνάμεις και αποσκοπεί στο να δοθεί η δυνατότητα σε φορείς, σχολεία, συλλόγους αλλά και μεμονωμένα άτομα να σατιρίσουν, να χορέψουν, να ξεφαντώσουν. Απευθύνουμε το κάλεσμα προς όλους για  συμμετοχή  στο δεκαπενθήμερο των Καρναβαλικών εκδηλώσεων.

Αν και εσείς έχετε εκδηλώσεις  που αφορούν το Καρναβάλι 2012 σε όποιο μέρος της Κεφαλλονιάς και αν βρίσκεστε,  και θα θέλατε να προβληθούν δωρεάν στο πρόγραμμα που θα τυπώσει ο Δήμος Κεφαλλονιάς, επικοινωνήστε με τα γραφεία της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου και στο τηλέφωνο 26710.25600.

Για την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.
ο Πρόεδρος
Άγγελος Κωνσταντάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου