Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Α.Ν.Α.Σ.Α.: Δεν πληρώνουμε τα χαράτσια



Είναι φανερό ότι η μέχρι τώρα έντονη και ποικιλόμορφη αντίδραση της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού απέναντι σε μια ακόμα αφαίμαξη που με αντισυνταγματικό και ληστρικό τρόπο επέβαλλε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και συνεχίζει η τριμερής συγκυβέρνηση των μνημονίων, είναι αυτή που τους ανάγκασε σε μερική αναδίπλωση και είναι αυτή που τους έκανε να μην κόψουν μέχρι τώρα το ρεύμα στις χιλιάδες των περιπτώσεων που δεν πληρώθηκε το χαράτσι.
 

Τώρα όμως είναι η ώρα που ο αγώνας ενάντια στο χαράτσι πρέπει να γίνει καθολικός!
 

Κανείς δεν πρέπει να πληρώσει ! δεν θα καλύψει ο έλληνας εργαζόμενος και συνταξιούχος τα ελλείμματα των σκανδάλων και της πολιτικής του δικομματισμού. Τα χρήματα υπάρχουν στην Ελβετία, να πάνε να τα βρουν!

Για την διαδικασία: αφού πρώτα πληρωθεί ο λογαριασμός της ΔΕΗ με την αφαίρεση του χαρατσιού, κι αυτό μπορεί να γίνει κάλλιστα σε μια τράπεζα στο ταμείο η στο ΑΤΜ ,στην συνέχεια δίνονται τα στοιχεία σε ένα από τους φορείς που έχουν δηλώσει ότι αναλαμβάνουν την συλλογική εκπροσώπηση όσων δεν πληρώσουν.
 

Ο δήμος και η π.ε Κεφαλονιάς από την στιγμή που τόσο το δημοτικό συμβούλιο όσο και το περιφερειακό συμβούλιο έχουν αποφασίσει να στηρίξουν αυτόν τον αγώνα, πρέπει να σταματήσουν το «κρυφτούλι» και να ορίσουν άμεσα ειδικά γραφεία υποδοχής!
 

Η ΑΝ.Α.Σ.Α για να διευκολύνει τους συμπολίτες μας και μέχρι να ενεργοποιηθούν δήμος και περιφέρεια θα δέχεται και θα συλλέγει τα στοιχεία των ενδιαφερομένων στην διεύθυνση ΣΤ. ΜΕΤΑΞΑ 8 ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ από ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΩΡΕΣ 12-2.
 

Σύνθημα μας πρέπει να είναι:
 

Δεν πληρώνουμε τα χαράτσια
 

Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα 

Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό!

Θεόδωρος Γαλιατσάτος
Περιφερειακός σύμβουλος
Επικεφαλής ΑΝ.Α.Σ.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου