Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Κύριοι έχουμε τη λύση να βγει ο Δήμος Κεφαλλονιάς από την επιτήρηση


      Όλα τα έχουμε δει στις συνεδριάσεις του Δημοτικού μας Συμβουλίου.  Το είδαμε και αυτό.  Τη ΔΙΑΛΥΣΗ του (15 Ιουλίου 2011).  Μπράβο κ. Πρόεδρε.  Μπράβο κ. Δήμαρχε.  Μπράβο κ Αντιδήμαρχοι.  Μπράβο …λεβέντες μου κ.κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι. Μπράβο σε όλους σας.  Γράψατε ιστορία.  Όχι όμως ανάλογη με εκείνη της Κεφαλλονιάς, την οποία ή δεν την γνωρίζετε, ή την γνωρίζετε και την γράφετε στα «παλαιότερα των υποδημάτων σας».


      Η αλήθεια όμως είναι, ότι έχετε στα χέρια σας τη λύση για να βγάλετε το Δήμο από την επιτήρηση.  Αλλά ούτε αυτό δεν σκεφτήκατε να κάνετε.
          
       Μπορείτε αντί να κρατάτε την αίθουσα «Αντίοχος  Ευαγγελάτος», για τις συνεδριάσεις σας, να την παραδώσετε   στους εικαστικούς, που θα τους είναι χρήσιμη για εκθέσεις, (κρίμα την κουτουλιά) και το Δημοτικό Συμβούλιο να συνεδριάζει στην μεγάλη αίθουσα και επί της σκηνής.  Με την κωμωδία που παίζεται, κάθε φορά, (τύφλα να ‘χουν οι επαγγελματίες) αν βάζατε ένα εισιτήριο, θα «σπάγατε ταμεία», και ο Δήμος θα είχε ένα σοβαρό έσοδο, που θα βοηθούσε πάρα πολύ την οικονομική του κατάσταση, αλλά  και οι Κεφαλλονίτες θα είχαν κάπου να περνάνε ευχάριστα την ώρα τους.
Ντροπή σας και ντροπή μας που σας ανεχόμαστε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου