Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Συνάντηση της Δημοτικής Παράταξης “Νέα Εποχή για την Κεφαλλονιά” με εκπροσώπους της Ν.Ε. της “Δημοκρατικής Αριστεράς


Την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Δημοτικής Παράταξης “Νέα Εποχή για την Κεφαλλονιά” με εκπροσώπους της Ν.Ε. της “Δημοκρατικής Αριστεράς ”.
Η συνάντηση αυτή είχε ενημερωτικό χαρακτήρα και έγινε με πρωτοβουλία της Ν.Ε. της “Δημοκρατικής Αριστεράς”.
Από την πλευρά της “Νέας Εποχής” έλαβαν μέρος, ο κ. Μάρκος Κοτσιλίνης επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης και ο κ. Ανδρέας Ζαπάντης Δημοτικός Σύμβουλος και από την πλευρά της “Δημοκρατικής Αριστεράς”, ο κ. Κώστας Παπαδάτος, ο κ. Μάκης Καππάτος και ο κ. Τάκης Βασιλάτος.
Στη συνάντηση αυτή έγινε ανταλλαγή απόψεων για την πορεία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για την εφαρμογή του προγράμματος “Καλλικράτης” καθώς και για τα δρώμενα στο Δήμο Κεφαλλονιάς.
Εντοπίστηκε η ανάγκη σχεδιασμού στους τομείς της ανάπτυξης, της χωροταξίας, της διαχείρισης των υδάτων, του πολιτισμού κ.λ.π.
Συζητήθηκε επίσης η  αναγκαιότητα ενεργοποίησης και συμμετοχής της κοινωνίας και των φορέων της, ιδιαίτερα όταν λαμβάνονται σημαντικές πολιτικές αποφάσεις και επίσης ότι  στα Δημοτικά Συμβούλια πρέπει οπωσδήποτε να καλείται και η τοπική εκπροσώπηση της “ Δημοκρατικής Αριστεράς ”.
Έγινε ειδική αναφορά στα θέματα Τουρισμού που είναι πλέον η κύρια οικονομική δραστηριότητα της Κεφαλλονιάς και σε τρόπους στήριξης των επαγγελματιών. Συμφώνησαν τέλος ότι σημαντικά θέματα για την Κεφαλλονιά πρέπει να αναδεικνύονται και με παρεμβάσεις μέσω της Βουλής όπως για παράδειγμα το σημαντικό θέμα της Διαδημοτικής και των εργαζομένων της.
Οι συναντήσεις ενημέρωσης και συνεργασίας θα συνεχισθούν για ανταλλαγή απόψεων και διαμόρφωση κοινών πλαισίων λειτουργίας και δράσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου