Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Να ξεκινήσουν οι αναγκαίες επισκευές αντισεισμικής θωράκισης στο σχολείο μας.




ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ «ΜΑΡΙΝΟΣ ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΙΟΣ»
 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
 
1. Απονομή επαίνων σε μαθητές
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γενικού Λυκείου Αργοστολίου, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 16/6/2011 στην Κοργιαλένειο Βιβλιοθήκη, απένειμε Επαίνους στους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου που συμμετείχαν προαιρετικά σε μη υποχρεωτική εκπαιδευτική δραστηριότητα (περιβαλλοντικά κ.ά. προγράμματα) κατά το σχολικό έτος 2010-2011, καθώς και σε εκείνους που συμμετείχαν και διακρίθηκαν σε κάποιον από τους τομείς της σχολικής ζωής, (στον αθλητισμό και σε διάφορους διαγωνισμούς).
Ο Έπαινος του Συλλόγου απονεμήθηκε σε συνολικά 102 μαθητές και μαθήτριες του σχολείου.
 
2. Να ξεκινήσουν οι αναγκαίες επισκευές στο σχολείο μας
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γενικού Λυκείου Αργοστολίου, επισημαίνει ότι:  
ενώ έχει διαπιστωθεί από τον Φεβρουάριο η ανάγκη για επισκευές αντισεισμικής θωράκισης του σχολείου μας (αρ. πρωτ. 3898/28-02-2011 έγγραφο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κεφαλλονιάς),  ενώ έχει ληφθεί ομόφωνη απόφαση πραγματοποίησης των εργασιών  αυτών από το Δημοτικό Συμβούλιο Κεφαλλονιάς (εκτός ημερήσιας διάταξης παρέμβαση του Συλλόγου μας στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 16/05/11) και  ενώ έχει εκφρασθεί η θέληση του Δημάρχου για την πραγματοποίηση των επισκευών αυτών (συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου με τον Δήμαρχο στις 26/5/2011),  όχι μόνον δεν έχουν ακόμη αρχίσει οι αναγκαίες εργασίες στο σχολείο, αλλά ούτε καν έχει ανατεθεί η σχετική μελέτη για τις εργασίες αυτές.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου θεωρεί αναγκαία την πραγματοποίηση της επισκευής κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού, πριν την έναρξη της επόμενης σχολικής χρονιάς.
 
 
                                    - Από το Δ.Σ. του Συλλόγου -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου