Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο των διασυνδεδεμένων Νοσοκομείων.

Κοινοποιήθηκε η απόφαση του Υπουργού Υγείας για τον ορισμό μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων που ξεκινά σήμερα 20-1-2012, την πρώτη συνεδρίαση:

-Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας και Γενικό Νοσοκομείο Ληξουρίου Ματζαβινάτειο
της 6ης ΥΠΕ Πελοποννήσου, Ηπείρου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων ως κατωτέρω:

- Αυγουστάτος Δημήτριος,κοινός Διοικητής των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων, ως Πρόεδρος.

- Μαρκάτος Διονύσιος, Αναπληρωτής Διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Ληξουρίου, ως Αντιπρόεδρος, με αναπληρωτή τον Ρουχωτά Βίκτωρα, , Οδοντίατρο.

- Αναλυτής Ανδρέας, Οικονομολόγος, με αναπληρωτή τον Θεοφυλάτο Γεράσιμο, Ιατρό.

- Δάφνη Αστεριάδου, ως εκπρόσωπο των ιατρών με αναπληρωτή της τον Ευάγγελο Γιαννάτο που υπηρετούν αμφότεροι στο Γ.Ν. Κεφαλληνίας.

- Σπυρίδωνα Σακαλή, ως εκπρόσωπο του λοιπού προσωπικού πλην ιατρών, με αναπληρωτή το Γεράσιμο Παντελειό, που υπηρετούν αμφότεροι στο Γ.Ν.Κεφαλληνίας.

Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι διετής, με εξαίρεση των αιρετών εκπροσώπων, που συμμετέχουν έως την εκλογή των νέων.

Αξίζει να σημειωθεί ο μη ορισμός του μικρού Διοικητικού Συμβουλίου από τον Υπουργό Υγείας στο Γ.Νοσοκομείο Κεφαλονιάς- που εισηγείται τα θέματα αρμοδιότητας του στο Κεντρικό Δ. Συμβούλιο -σε αντίθεση με το Νοσοκομείο του Ληξουρίου που έχει ήδη κοινοποιηθεί η σχετική απόφαση.

Θα επανέλθουμε.

1 σχόλιο:

  1. Πάλι τα ίδια πρόσωπα. ανανέωση παιδιά. γι΄αυτό ο Παρίσης μας έχει πάρει και τα σώβρακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή