Κυριακή 29 Μαΐου 2011

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ - ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ.


            Ένας αγανακτισμένος πολίτης, συμπατριώτης μας, έστειλε στον Τηλεβόα Κεφαλονιάς, το παρακάτω άρθρο του:

Οι Ολλανδοί, οι λοιποί Ευρωπαίοι και η Ν.Δ.
            
 Πώς απαντά ο κ. Σαμαράς στους Ολλανδούς κυβερνητικούς ομοϊδεάτες του στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, που τον καλούν ως αντιπολίτευση να συμφωνήσει με το πρόγραμμα της Τρόϊκας ;
            Απλά, δεν απαντά. «Μούγκα στη στρούγκα», επί το λαϊκότερον. Στην πρόσφατη ομιλία του στους ευρωβουλευτές της Ν.Δ., με φόντο το έμβλημα και λογότυπο της ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (EPP Group), επιμελώς ξέχασε ποιοι ήταν αυτοί που από την προηγούμενη μέρα είχαν αρχίσει να θέτουν τους νέους όρους της χρηματοδότησης. Ξέχασε ότι ο Ολλανδός πρωθυπουργός και συνδετημόνας του στο Ε.Λ.Κ. έφθασε να ζητήσει την υποθήκευση των ελληνικών τσιμεντοβιομηχανιών, αεροδρομίων, σιδηροδρόμων κ.ά. μέχρι του ποσού των 300 δις ευρώ !!!
            Κε Σαμαρά, οι Ολλανδοί και υπόλοιποι ομοϊδεάτες σας που κάνουν κουμάντο στην Ευρώπη  (Μέρκελ, Σαρκοζί, Μπαρόζο κ.ά.) ζητούν σήμερα την συναίνεση της Ν.Δ. στα νέα μέτρα. Το αίτημα αυτό έχει πλέον συγκεκριμένο παραλήπτη και σίγουρα δεν απευθύνεται στην ελληνική κυβέρνηση.
            Κε Σαμαρά, ζητάτε από την ελληνική κυβέρνηση να απαντήσει και να αντιταχθεί στις απαιτήσεις των φίλων σας, ενώ την ίδια στιγμή εσείς τους προβάλετε και τους στηρίζετε.
            Κε Σαμαρά, η «σκληρή» (τύπου “Σκοπιανό”) αντιπολιτευκτική πολιτική για εσωτερική κατανάλωση δεν πείθει και η ευρωπαϊκή σας αφασία δεν ωφελεί, γιατί είναι γνωστό ότι οι εκβιασμοί που σήμερα υφίσταται η χώρα μας δεν είναι ΠΑΣΟΚικής προέλευσης. Είναι εξωτερικοί και δυστυχώς για εσάς φιλικοί προς την Ν.Δ.
            Κε Σαμαρά, ξέρετε τι φωνάζουν οι Έλληνες στις πλατείες ;
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ - ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ.

1 σχόλιο:

  1. oχι μονο απαντησε ο Σαμαρας ,αλλα και εμπρακτως κατηγορηθηκε απο την Μερκελ μετα την αρνηση του να ψηφισει το μνημονειο ως αιρετικος του λαικου κομματος ,,Η χωρα χρειαζεται Ελληνα πρωθυπουργο και ο Σαμαρας καλυπτει αυτη τη προυποθεση ,για τα αλλα θα δειξει !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή